VIDEO Pogledajte, muškarci u fantomkama i fašističkim obeležjima tuku i pljačkaju studente
Foto: Printskrin

Upad na Filozofski fakultet

VIDEO Pogledajte, muškarci u fantomkama i fašističkim obeležjima tuku i pljačkaju studente

Crna Hronika -
Studenti tvrde da su maskirani muškarci iskoristili trenutak kada su se zaključavala vrata Filozofskog fakulteta, te su onda uleteli. U komešanju su i opljačkali jednog studenta, a potom su po glavi udarali redara fakulteta
1 / 3 Foto: Printskrin

Grupa od petorice mlađih maskiranih muškaraca sa fantomkama sa fašističkim obeležjima pretukli su redara na Filozofskom fakultetu sinoć u ponoć. On je odbio Hitnu pomoć. Studenti tvrde da su maskirani muškarci iskoristili trenutak kada su se zaključavala vrata Filozofskog fakulteta, te su onda uleteli. U komešanju su i opljačkali jednog studenta, a potom su po glavi udarali redara fakulteta.

Kako kažu studenti, ranije u toku noći, neposredno pre incidenta, petorica muškaraca su se raspitivala šta se dešava na fakultetu i koliko ima ljudi u zgradi.

- Nismo sigurni da li su svi članovi Fašističke srpske grupe, ali jedan od njuh je sigurno nosio fašističko obeležje - rekao je jedan od studenata, i dodao da su najverovatnije isti ti bili povezani sa bacanjem letaka sličnog sadržaja sa prozora njihovog fakulteta na dan blokade.

Policija je obavila uviđaj.

Da podsetimo, studenti Filozofskog fakulteta blokiraju zgradu sve dok Uprava tog fakulteta ne pristane na dijalog o njihovim zahtevima.

http://www.youtube.com/watch?v=SZ_PAuJIfoc

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja