VIŠESATNA DRAMA OKONČANA PREDAJOM: Uhapšen odbegli pljačkaš zlatare!
Foto: Kurir

Akcija Žandarmerije

VIŠESATNA DRAMA OKONČANA PREDAJOM: Uhapšen odbegli pljačkaš zlatare!

Crna Hronika -
Osumnjičeni G. K. bio je u bekstvu više godina zbog pljačke zlatare u beogradu, a krio se na jednom salašu u okolini Sombora

SOMBOR –G. K. (41) iz okoline Sombora, uhapšen je sinoć u zajedničkoj akciji somborske policije sa Odredom Žandarmerije iz Novog Sada.

Osumnjičeni G. K. bio je u bekstvu više godina nakon što mu je, zbog razbojništva izvršenog na štetu jedne beogradske zlatare, izrečena višegodišnja zatvorska kazna. Nakon dugotrajne potrage, lociran je na salašu u okolini Sombora.

Posle višesatnog, bezuspešnog, pokušaja pregovaranja, izvedena je zajednička akcija Žandarmerije i policijskih službenika Policijske uprave u Somboru, u kojoj je osumnjičeni uhapšen. Akcija hapšenja je sprovedena bez posledica, uz naročit oprez, jer su postojale indicije da je osumnjičeni naoružan.

Policijski službenici Policijske uprave u Somboru nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za eventualne pomagače u višegodišnjem skrivanju osumnjičenog, a posebno će biti proverene indicije da je nameravao da ilegalno preće u Mađarsku radi vršenja krivičnih dela, u čemu je sprečen.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track