VRANJE: Eksplodirala bomba ispod džipa, Dejan Nikolić Kantar teško povređen!
Foto: Nemanja Pancic

Podmetnuta eksplozivna naprava

VRANJE: Eksplodirala bomba ispod džipa, Dejan Nikolić Kantar teško povređen!

Crna Hronika -
Vlasnik vozila Dejan Nikolić, zvani Kantar (35) se, u trenutku eksplozije, nalazio u džipu i zadobio je teške povrede, saopšteno je iz Operativnog centra MUP

VRANJE - Za sada nepoznati izvršilac aktivirao je eksplozivnu napravu koju je postavio ispod džipa "audi Q7" u centru grada, a tom prilikom teško je povređen vlasnik vozila Dejan Nikolić, zvani Kantar (35), koji je policiji poznat od ranije.

Od siline eksplozije, koja se dogodila oko dva sata izjutra, na mnogim susednim zgradama popucala su prozorska stakla.

Kako je saopšteno iz Operativnog centra MUP-a Srbije, vlasnik kola se, u trenutku eksplozije, nalazio u vozilu. On je teško povređen i trenutno se nalazi u vranjskoj bolnici na odeljenju hirurgije.

"Nikolić je na odeljenje hirurgije dovežen u katastrofalnom zdravstvenom stanju. Noga mu je bukvalno bila uništena od kolena do stopala. Odmah je prebačen u operacionu salu i zahvat je trajao više od tri sata. Na žalost, Nikolić je još uvek u životnoj opasnosti i lekari se bore za njegov život", kažu na vranjskoj hirurgiji.

Kako je saopšteno, Nikolić je na odeljenju intenzivne nege i pod stalnim je lekarskim nadzorom.

Kako kažu lekari, još uvek je neizvesno kako će krvni sudovi reagovati na ovaj zahvat, a postoji opasnost i od oštećenja istih prilikom eksplozije.

Prema nezvaničnim saznanjima, njemu je amputirana noga, međutim, u Zdravstvenom centru u Vranju nisu želeli ovu informaciju da potvrde, ali ni da demantuju.

Istraga je u toku, a očekuje se dolazak ekipe nacionalnog kriminalističkog centra iz Beograda, koji će pomoći pri obavljanju uviđaja.

(Tanjug/OK Radio)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja