ZABILI MU NOŽ U GRUDI: Izbodeni maloletnik (17) van životne opasnosti!
Foto: Kurir Arhiva

Krvava tuča u Kragujevcu

ZABILI MU NOŽ U GRUDI: Izbodeni maloletnik (17) van životne opasnosti!

Crna Hronika -
Povređeni mladić je posle operacije smešten na odeljenje grudne hirurgije, gde se njegovo stanje konstantno prati

KRAGUJEVAC - Sedamnaestogodišnji mladić, koji je u noći između subote i nedelje uboden nožam u grudi, operisan je i nalazi se van životne opasnosti, rečeno je u Kliničko bolničkom centru u Kragujevcu (KCK).

Portparolka KCK Vanje Đorđević, rekla je da je on, nakon operacije, smešten na odeljenje grudne hirurgije, gde se njegovo stanje konstantno prati.

Prema nezvaničnim informacijama, on je uboden nožem u grudi nakon čega je prebačen u KCK.

I druga dvojica mladića, koji su u istoj tuči u Staroj radničkoj koloniji zadobili teške telesne povrede oštrim predmetom, najverovatnije nožem, su zadržani na lečenju u Kliničkom centru Kragujevac i njihovi životi nisu ugroženi.

Tri mladića, od kojih su dvojica maloletnici, teško su povređeni u tuči koja se dogodila u noći između subote i nedelje, oko 2.30 sati u Ulici Prvoslava Stojanovića u Staroj radničkoj koloniji.

Policija je saopštila da su u tuči, A. P. (18) i jedan dečak star 16 godina, zadobili teške telesne povrede izazvane oštrim predmetom, dok je jedan mladić star 17 godina zadobio tešku telesnu povredu oposnu po život.Policija je saopštila da intenzivno radi na identifikovanju aktera obračuna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track