ZAPLENJENA MARIHUANA: Kod trojice Novosađana pronađena droga!
Foto: Kurir

Pretreseni stanovi

ZAPLENJENA MARIHUANA: Kod trojice Novosađana pronađena droga!

Crna Hronika -
Pretresom njihovih stanova policija je pronašla oko pola kilograma marihuane, dve vage za precizno merenje i izvesnu sumu novca, za koju se sumnja da je stečena prodajom droge

NOVI SAD - Kriminalistička policija odredila je zadržavanje Novosađanima P. J. (24) i M. N. (19), osumnjičenim za neovlašćenu trgovinu narkoticima.

Pretresom njihovih stanova, po naredbi sudije za prethodni postupak, policija je pronašla oko pola kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana, dve vage za precizno merenje i izvesnu sumu novca, za koju se sumnja da je stečena prodajom droge.

Obojica će biti dovedena na saslušanje nadležnom tužiocu, uz krivičnu prijavu koja ih tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga.

Za ovo krivično delo osumnjičen je i tridesetsedmogodišnji Novosađanin, protiv koga će policija podneti krivičnu prijavu, u redovnom postupku. Pregledom osumnjičenog i pretresom njegovog stana, policija je pronašla stabljiku biljke i oko 25 grama suve materije za koje se sumnja da su marihuana, oko 3 grama praha sumnjivog na amfetamin i nekoliko tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i opremu za merenje i pakovanje narkotika.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track