ZUBIN POTOK: Euleksu se predao Srbin osumnjičen za ubistvo policajca!
Foto: Reuters

Okončana dvogodišnja potraga

ZUBIN POTOK: Euleksu se predao Srbin osumnjičen za ubistvo policajca!

Crna Hronika -
Radomir Kasalović, koji je optužen da je 26. jula 2011. godine ubio kosovskog policajca Envera Zumberija predao se euleks policiji u blizini Zubinog potoka, posle čega je odveden u Logističku bazu Euleksa na ispitivanje

KOSOVSKA MITROVICA - Euleks policiji, u blizini Zubinog Potoka na severu Kosova, rano jutros predao se Srbin Radomir Kasalović, optužen za ubistvo kosovskog policajca 2011. godine.

Iz Euleksa je saopšteno da se Kasalović dobrovoljno predao policiji Euleksa, da je uhapšen bez primene sile i odveden u logističku bazu Euleksa, gde će ga ispitati međunarodni tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici.

Optužbe za ubistvo odnose se na pogibiju kosovskog policajca Envera Zumberija, 26. jula 2011. godine, tokom pokušaja kosovske policije da zauzme prelaze na severu Kosova.Sumnjiči se i za napad na konvoj Kosovske policije u kojem je Zumberi bio tokom napada kosovskog policajca.

Za to ubistvo optuženo je ukupno šestoro Srba, za kojima je nedugo nakon događaja raspisana međunarodna poternica.

Kasalović se tereti za teško ubistvo, pokušaj teškog ubistva, neovlašćeno posedovanje oružja i ometanje službenih lica u obavljanju dužnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track