ZVERSKI UBIO DRUGA ZBOG DEVOJKE: Aleksandru Milkovu 33 godine robije
Foto: Sladjana Stojanov

Teško ubistvo sa umišljajem

ZVERSKI UBIO DRUGA ZBOG DEVOJKE: Aleksandru Milkovu 33 godine robije

Crna Hronika -
Milkov je 14. januara prošle godine oko 19 časova na podmukao i svirep način ubio Tomovića, u naselju Šangaj. On je sat ranije pozvao Tomovića radi odlaska na piće s njegovom vanbračnom suprugom...

NOVI SAD - Aleksandar Milkov (34) iz Novog Sada, koji je je zverski ubio Nenada Tomovića (50), osuđen je u novosadskom Višem sudu na jedinstenu kaznu zatvora u trajanju od 33 godine.

- Za teško ubistvo sa umišljajem, na podmukao i svirep način Milkov se osuđuje na 33 godine, a za nedozvoljeno nošenje oružja i eksplozivnih materija 2 godine. Kazna se preinačuje na jedinstvenu u trajanju od 33 godine. Dok se njegov kum zbog neprijavljivanja krivičnog dela osuđuje na uslovnu kaznu od 8 mesei na tri godine – rekla je sudija, Svetlana Tomić-Jokić.

Milkov je 14. januara prošle godine oko 19 časova na podmukao i svirep način ubio Tomovića, u naselju Šangaj. On je sat ranije pozvao Tomovića radi odlaska na piće s njegovom vanbračnom suprugom Tijane N. i drugookrivljenim Mitrom Liščinskim iz Zmajeva. Umesto izlaska u neki lokal, njih četvorio su otišli automobilom do navedene lokacije, i iz ljubomore, jer je čuo da je njegova vanbračna supruga dok je on bio u bolnici, navodno imala seksualni kontakt s Tomovićem, izvadio pištolj kada mu je ovaj bio okrenut leđima i ispalio nekoliko projektila ka njemu, nanevši mu tom prilikom dve prostrelne rane i jednu ustrelnu.

Posle toga ranjeni čovek upao je u Dunav, a kada je izašao iz vode, okrivljeni mu je prišao i nožem, dok ga je ovaj molio, zapoagao i kukao da ga ne povređuje, naneo ukupno 33 ubodne i tri rezne rane. Na žrtvi su ustanovljene i ozlede tupim predmetom u vidu oguljotina, kao i krvni podlivi. Tomović, koji je ostavljen sam na licu mesta, preminuo je u velikim mukama i bolovima, usled iskrvarenja.

Majka izrekla sramne uvrede!

Kada je sudija izrekla presudu, majka Aleksandrova iz publike je vrisnula plačući, uputivši reči „P.... vam materina, kao da je ubio Đinđića“.Majka Aleksandrova, nije se smirila ni kada su izašli iz sudnice iako joj je sin rekao „Ne plačite život teče dalje“, već je nastavila da se svađa sa sudskim stražarima.-Šta vi hoćete. Isti ste kao i taj koga je ubio. Dabogda se to vama desilo. Isti ste kao i taj ubijeni....- upućivala je uvrede majka, ničim izazvana od strane stražara. Slađana Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track