odlučili

Crvena zvezda: Učinićemo sve da Pešić ostane

Košarka

Autor:

U saopštenju crveno-belih navodi se da je na sednicama potvrđeno apsolutno jedinstvo svih članova kluba u sprovođenju unapred pripremljenog plana reorganizacije koji je usvojen u stečajnom postupku pred Privrednim sudom u Beogradu

Sve za Pešića: Rukovodsrtvo Crvene zvezde

Sve za Pešića: Rukovodstvo Crvene zvezde

BEOGRAD - Skupština i predsedništvo Košarkaškog kluba Crvena zvezda odbacili su tvrdnje u pojedinim medijima o navodnom nejedinstvu u klubu i postojanju bilo kakvih struja koje imaju različito viđenje o vođenju kluba.

U saopštenju crveno-belih navodi se da je na sednicama potvrđeno apsolutno jedinstvo svih članova kluba u sprovođenju unapred pripremljenog plana reorganizacije koji je usvojen u stečajnom postupku pred Privrednim sudom u Beogradu.

"Na skupštini i predsedništvu jednoglasno je usvojen i zaključak da je trener Svetislav Pešić dugoročno rešenje kluba i da treba učiniti sve da on ostane i sledećih sezona, kako je to predviđeno ugovorom. Skupština kluba je u skladu sa Statutom ovlastila predsednika i predsedništvo kluba da sprovedu navedene zaključke", stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (0)

Pošaljite komentar 
Trenutno nema komentara, budite prvi!

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Mere fiskalne konsolidacije koje sprovodi naša zemlja daće pozitivne rezultate kao u Grčkoj Tomislav Nikolić, predsednik Srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!