ŠENLUČILI NA SLAVLJU: Zalutali metak ranio devojčicu (15) u Crvenki!
Foto: Kurir

Podnete krivčne prijave

ŠENLUČILI NA SLAVLJU: Zalutali metak ranio devojčicu (15) u Crvenki!

Crna Hronika -
Brzom akcijom policije otkriveno je da je zalutali metak stigao sa jednog porodičnog slavlja gde su šenlučili pištolje zbog čega je podneta krivična prijava protiv petorice muškaraca

CRVENKA - Maloletna devojčica M.M. (14) lakše je ranjena u utorak uveče u ruku u svom dvorištu u ulici Maksima Gorkog u ovom gradu kada ju je u ruku pogodio zalutali metak prilikom porodičnog slavlja u komšijskoj kući.

Devojčica je dok se igrala zadobila ustrelnu ranu u nadlakticu, a predpostavlja se da je ranjena zalutalim metkom. Incident se dogodio sinoć, a metak koji je ranio 14.godišnju devojčicu stigao je iz komšiluka sa porodičnog slavlja, saopštila je Policijska uprava Sombor.

Policija je o ovom slučaju pokrenula istragu, a brzom akcijom čitava situacija je rasvetljena jer je otkriveno da je zalutali metak stigao sa porodičnog slavlja nedaleko od kuće u kojoj živi devojčica.

Policija je identifikovala pet muškaraca koji se sumnjiče da su tokom slavlja pucali iz vatrenog oružja, a protiv M.G. (27), Đ.G. (47), T.G. (42), M.G. (53) iz Crvenke i M.Š. (54) iz Vrbasa biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su nosili oružje bez dozvole.

Najavljeno je da će nakon utvrđivanja svih okolnosti protiv osumnjičenog biti podneta krivična prijava i zbog sumnje da je izazivao opštu opasnost.

( S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track