ČUKARICA: Bejzbolkom napadnut član opštinskog veća!

Nasilje

ČUKARICA: Bejzbolkom napadnut član opštinskog veća!

Beograd -
Povređenog je posetio predsednik opštine Čukarica Zoran Gajić sa saradnicima, koji je rekao da je današnji napad na člana Veća drugi u nizu, nakon napada na načelnika Komunalne inspekcije u aprilu

BEOGRAD - Nepoznati napadač napao je jutros člana Opštinskog veća opštine Čukarica I.Đ. u trenutku kada je, ispred kuće, ušao u svoj automobil i kretao na posao, saopšteno je iz te beogradske opštine.

Kako se navodi napadač je bejzbol palicom polomio šoferšajbnu na kolima i naneo povrede I.Đ. koji je, uprkos udarcima, uspeo da izađe iz automobila i pokušao da stigne napadača koji je pobegao niz ulicu

.Incident se dogodio u jutranjim časovima, nakon čega je I.Đ. odmah obavestio policiju koja je izašla na mesto događaja.

Posle uviđaja, I.Đ. je prevezen u Urgentni centar gde mu je ukazana medicinska pomoć, nakon koje je pušten na kućno lečenje.

Povređenog je posetio predsednik opštine Čukarica Zoran Gajić sa saradnicima, koji je rekao da je današnji napad na člana Veća drugi u nizu, nakon napada na načelnika Komunalne inspekcije u aprilu i opomena da takvi i slični napadi ne smeju da se ponavljaju i da ljudi koji odgovorno obavljaju svoj posao moraju da se zaštite.

"Opština Čukarica će nastaviti uvođenjem komunalnog reda kao što smo to radili i u prethodnim mesecima i nećemo dozvoliti povratak 90-ih godina", rekao je Gajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track