DA SE NAJEŽIŠ: Pogledajte film kojim su navijači Panatinaikosa dočekali kralja Obradovića

Velikan

DA SE NAJEŽIŠ: Pogledajte film kojim su navijači Panatinaikosa dočekali kralja Obradovića

Košarka -
Uz ovacije, suze i setu, najtrofejniji trener Evrolige prvi put igrao protiv Panatinaikosa, a navijači mu priredili doček koji ga je rasplakao

Prošle sedmice Željko Obradović je kao trener Fenerbahčea, prvi put u Atini igrao protiv Panatinaikosa, kluba sa kojim je osvojio mnogo trofeja, a sve to bilo je povod za navijače, ali i rukovodstvo "zelenih" da najtrofejnijem treneru Evrolige i tvorcu mioćnog Panatinaikosa prirede spektakularan doček.

Željko je dočekan ovacijama, i transpareentom "Kralj se vratio", a dok je izlazivši iz tunela na sredini igrališta išao ka klupi navijači su skandirali njegovo prezime i pevali već poznatu pesmu: "Param, param, pampom - Obradović!"

Na poluvremenu vlasnici kluba članovi brodovlasničke porodice Janakopulos su obradoviću dodelili plaketu, dres i prigodne poklone. Inače, za njih je srpski trener mnogo puta istakao da su najbolji ljudi sa kojima je ikada radio i da mu nikada nisu postavljali uslove kada je želeo da tokom leta radi sa reprezentacijiom naše zemlje.

Dok je na video bimu u dvorani išao petominutni film o vremnenu koje je srpski trener proveo u Atini, a koji je delo navijača, Željko je kao i velika većina dvorane zaplakao.

"Mnogo vas volim. Znate koliko mi je teško i sa koliko emocija sam došao pred vas. Mnogo mnogo vas volim", rekao je Obradović.

http://www.youtube.com/watch?v=JB8t2Tn6hVM
PAO Evrope Dimitrisa Janakopulosa, da kaže da mu je činjenica da Obradović vodi neki drugi tim kao loš vic. Panatinaikos Fenerbahče

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track