Dačić: Guča je za mene raj!
Foto: Zoran šaponjić

Dačić: Guča je za mene raj!

Stars -
Srpski premijer pokazao poznatom holivudskom glumcu Armandu Asanteu kako se veseli uz trube i trubače zakitio sa 3.000 dinara

Da se štedi i na trubi!Guča je sinoć oduševila holivudskog superstara Armanda Asantea. Još kad je u društvu Ivice Dačića, srpskog premijera i starog saborskog gosta, onda je uživanje potpuno!- Ovde sam da se dobro provedem, da čujem te vaše trubače - šapnuo je Asante na uvo reporteru Kurira.Premijer je kazao da se kriza oseća svuda, pa ne planira da potroši mnogo novca na trubače.- Guča je za mene raj. Ovde sam došao sa namerom da potrošim što manje para! A inače i nisam poznat kao čovek široke ruke - kazao je Dačić uz osmeh.Na svakom koraku u varošici Dačića i Asantea su presretali trubači. Premijer se uhvatio za džep i u trubi vođe orkestra završile su dve novčanice, jedna od hiljadu, druga od dve hiljade dinara. Asante je, iz neznanja ili nekog drugog razloga, zaobišao trubače, koji su gledali hoće li i koji dolar pasti u Guči...Kasnije su Dačić i Asante zamakli u jednu od gučanskih šatri da Asante vidi kako se u Srbiji živi... Premijer je na poklon ovog puta dobio šajkaču.

http://www.youtube.com/watch?v=WGe3Oe-UDMM
Ivica Dačić i Armand Asante
Ivica Dačić i Armand Asante
Vrele noći pod šatrama
Vrele noći pod šatrama

Vrele noći pod šatrama
Vrele noći pod šatrama

Dejan Petrović
Dejan Petrović

Dejan Lazarević
Dejan Lazarević

Dejan Lazarević otpao Dejan Petrović svira sa CecomUmesto orkestra Dejana Lazarevića, sa Cecom će u nedelju uveče nastupiti trubači Dejana Petrovića. Iznenadna promena saopštena je juče, a zatekla je i Lazarevića.- Za tu promenu saznao sam od novinara! Niti me je ko drugi zvao niti mi je iko išta kazao. Mnogo sam se spremao za taj nastup, a sada... Ne osećam neki žal što neću nastupiti. Ni najmanje ne krivim kolegu Dejana Petrovića, on čovek radi posao, kao i ja. Stvarno ne znam čija je ovo ujdurma i ko stoji iza ovoga - kratko nam je juče rekao Lazarević.

Adam Tadić, Ekrem Mamutović i PR Kurira Jelena Kalaba
Adam Tadić, Ekrem Mamutović i PR Kurira Jelena Kalaba

Nagrada KuriraMamutović prva truba svetaEkrem Mamutović, trubač iz Vranja, pobedio je na Međunarodnom takmičenju duvačkih orkestara i trubača održanom sinoć u Guči! Prvoj trubi sveta Zlatnu trubu dodelio je Kurir, a nagradu je pred hiljadama ljudi na glavnoj pozornici Guče uručila PR menadžer Kurira Jelena Kalaba!- Hvala Kuriru, srećan sam večeras do neba, nije šala biti prva truba sveta - izjavio je sinoć Ekrem Mamutović.Najbolji orkestar takmičenja je Le spektr d otokar iz Francuske, a drugi je Go ist iz Brazila.(Z. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track