Dačić među specijalcima: Branićemo našu Srbiju!

Doček Srpske sa PTJ

Dačić među specijalcima: Branićemo našu Srbiju!

Politika -
Upozorio bih sve koji ne misle dobro Srbiji da ste svi vi zajedno sa mnom spremni da branimo svaki deo naše Srbije, rekao je premijer i ministar unutrašnjih poslova

BEOGRAD - Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić poručio je da je Srbija opredeljena za mir i da je to naša snaga, a ne slabost.Dačić je, na dočeku Srpske nove godine u bazi Protivterorističke jedinice (PTJ) u Lipovici, istovremeno upozorio da su on i pripadnici te elitne jedinice MUP-a spremni da zajedno brane svaki deo naše Srbije.

"Srbija je opredeljena za mir i to nije naša slabost - to što smo mi za mir je naša snaga", rekao je Dačić i naglasio da smo "u isto vreme, spremni da odbranimo svaki deo naše Srbije".

"Upozorio bih sve koji ne misle dobro Srbiji da ste svi vi zajedno sa mnom spremni da branimo svaki deo naše Srbije", rekao je premijer i ministar unutrašnjih poslova. Dačić je kazao da misli da je bolje onima, koji ne misle dobro Srbiji, "da se ne igraju s time i da nas ne provociraju i misle da mogu da nas ponižavaju".

Dačić je pripadnicima PTJ, Direkcije policije MUP-a, MUP-a i novinarima koji prate rad tog ministarstva poželeo da u Novoj godini imaju mir, ekonomski razvoj i da nam bude bolje na svim poljima.Podsetivši da od kada obavlja dužnost ministra policije "našu Srpsku novu godinu dočekuje sa pripadnicima MUP-a", on je odao priznanje pripadnicima PTJ na svemu što su uradili u odbrani zemlje.

Dačić je rekao da je PTJ jedna od naših najelitnijih jedinica, gde rade ljudi koji su se proteklih godina borili za Srbiju.

"Ponosan sam što sam vaš ministar. Vi ste heroji našeg naroda, bez obzira šta su neki pričali u poslednjih desetak godina", rekao je Dačić.On je podsetio da je Vlada Srbije prvi put u svojoj istoriji 14. januar odnosno 1. januar po starom, Julijanskom kalendaru, proglasila za neradni dan.

http://www.youtube.com/watch?v=CfV_IJQlkFw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track