Dačić: Palma, nije tačno da je slučaj Lazarević politička propaganda!
Foto: Kurir

Apel lidera socijalista

Dačić: Palma, nije tačno da je slučaj Lazarević politička propaganda!

Politika -
Taj slučaj je borba protiv kriminala. Jedva čekam da svi ti procesi dođu do kraja i da bude uhvaćen Šarić, kako bi svi koji su sarađivali sa njim mogli da budu procesuirani, a mislim da bi neki drugi trebalo da se zabirnu, a ne ja, poručio je premijer Dačić

BEOGRAD - Premijer Srbije i lider SPS Ivica Dačić izjavio je danas slučaj privođenja Branka Lazarevića nema nikakvih političkih primesa i nije medijska propaganda pokrenuta u predizbornom periodu.

On je istakoa da lider SNS i prvi potredsednik Aleksandar Vučić nema nikave veze sa pokretanjem slučaja Branka Lazarevića niti sa trenutkom u kojem je slučaj otvoren i pozvao svoje koalicikone partnere da ga "ni na koji način ne utiče negativno na moje odnose sa SNS i Aleksandrom Vučićem".

"Ovo želim da kažem kako ne bi dolazilo do nepotrebnih svađa između SNS i SPS", rekao je Dačić i apelovao na sve političare, njegove kolege u stranci, koalicione partije, pa i na Dragana Markovića da svojim izjavama ne unose političke elemente u ceo slučaj.

Dačić je rekao da institucije treba da rade svoj posao i da jedva čeka da proces protiv Branka Lazerevića bude doveden do kraja, a odbegli narko bos Darko Šarić uhvaćen.

"Što se mene tiče, ja jedva čekam da svi ti procesi dođu do kraja i da bude uhvaćen Šarić, kako bi svi koji su sarađivali sa njim mogli da budu procesuirani, a mislim da bi neki drugi trebalo da se zabirnu, a ne ja", poručio je Dačić.

On je dodao da ne želi da se meša u rad insitucija, koji podržava, i da zbog toga neće dalje da komentariše tu aferu.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je danas da je privođenje nekadašnjeg šefa kabineta Ivice Dačića Branka Lazarevića medijska propaganda namerno pokrenuta u predizbornom periodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja