Dačić u nedelju u Banjaluci

Poseta

Dačić u nedelju u Banjaluci

Politika -
Premijer Srbije sutra će prisustvovati izbornoj konvenciji SP RS u svojstvu predsednika Socijalističke partije Srbije

BANJALUKA - Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastaće se sutra u Banjaluci s predsednikom Vlade Republike Srpske (RS) Aleksandrom Džombićem, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Sastanku dva premijera prisustvovaće i ministar unutrašnjih poslova RS Stanislav Čađo.Kako je najavila Socijalistička partija RS (SP RS), Dačić će sutra prisustvovati izbornoj konvenciji te stranke, u svojstvu predsednika Socijalističke partije Srbije.

Portparol SP RS Srđan Todorović rekao je da će manifestacija na Kastelu pokazati da socijalistima raste politički rejting ne samo u Srbiji već i u RS, gde je u poslednja dva meseca u članstvo SP RS primljeno oko 2.000 mladih.

Prema njegovim rečima, to je jasan signal da su građani shvatili da socijalisti ne menjaju svoje izborne ciljeve usmerene prvenstveno na nacionalnu bezbednost i bolju egzistenciju građana.U poslednjih sedam dana Dačić drugi put dolazi u BiH.

On je 13. i 14. septembra boravio u dvodnevnoj poseti Sarajevu, gde je učestvovao na međunarodnoj konferenciji o sajber kriminalu i imao niz susreta sa najvišim zvaničnicima BiH.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track