Dačić večeras sa Jovanom Krkobabićem
Foto: KURIR

Dačić večeras sa Jovanom Krkobabićem

Politika -
Imajući u vidu da u dosadašnjim razgovorima nisu ispoljene suštinske razlike o političkim ciljevima nove vlade očekujem da će brzo biti usaglašeni predlozi, rekao mandatar

BEOGRAD - Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će svaka stranka, koja učestvuje u razgovorima o formiranju parlamentarne većine, dati svoje predloge za formulisanje sporazuma o političkim ciljevima nove vlade i da očekuje da će ti predlozi biti brzo usaglašeni.

"Imajući u vidu da u dosadašnjim razgovorima nisu ispoljene suštinske razlike o političkim ciljevima nove vlade očekujem da će brzo biti usaglašeni predlozi svih stranaka koje će činiti parlamentarnu većinu kao i dogovori o strukturi vlade kako bi se pristpilo izboru rukovdostva Narodne skupštine i nove Vlade Srbije", rekao je Dačić Tanjugu.

Dačić je najavio da će o tome večeras razgovarati sa predsednikom PUPS-a Jovanom Krkobabićem. Mandatar je rekao da i SPS izradio svoje predloge koji se pre svega tiču socijalne politike, socijalne pravde, obrazovanja, zdravstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track