DAMIR IZ SRBIJE SKIDA NEVINOST: Amerikanka prodaje mrak za 400.000 dolara!
Foto: Elisabeth-raine.com

Internet aukcija

DAMIR IZ SRBIJE SKIDA NEVINOST: Amerikanka prodaje mrak za 400.000 dolara!

Ludi svet -
Pobednik će pre seksa s Elizabet morati da dokaže da nema nikakvu polno prenosivu bolest i biće obavezan da stavi kondom

Amerikanka koja koristi lažno ime Elizabet Rejn (27), da bi zaštitila svoj identitet, 31. marta napravila je svoju internet stranicu s fotografijama u donjem rublju i objavila da će "srećnik" koji do 7. maja ponudi najviše novca dobiti njeno telo.

Devojka koja je dosad skrivala svoje lice i odbijala da odgovori na lična pitanja, sada se odlučila da pokaže u punom svetlu da bi odaganula sumnju kod mušterija i privukla što veću ponudu.

"Zapravo mi se nije dopadala anonimnost. Ljudi to znaju da zamene sa sramežljivošću", kazala je Rejnova koja želi da privuče još kupaca.

Na vrhu top liste nalazi se Damir iz Srbije s ponudom od 300.000 američkih dolara, ali Elizabet objašnjava da je u međuvremenu dobila ponudu od 550.000 dolara čiju ozbiljnost još treba da potvrdi.

Zato što je pokazala svoje lice, Elizabet bi mogla da bude izbačena s fakulteta.

Foto: elizabeth-raine.com
Foto: elizabeth-raine.com

"Advokati imaju različita mišljenja, ali jedan advokat od poverenja veruje da se to neće dogoditi", rekla je Elizabet britanskom "Haftington Postu", čijim je novinarima priložila fotografije s pasoša i ličnu kartu da bi potvrdila svoj identitet.

"Ovo sam planirala godinama i prošla kroz ličnu transformaciju zbog toga. Mnogo sam naučila i o prostituciji", kazala je Rejnova koja priznaje da se na neobičan potez odlučila prvenstveno iz finansijskih razloga, ali i zbog avanture, erotizma, skandala i mogućnosti da “promeni pravila oko gubljenja nevinosti".

Elizabetina majka umrla je kad je ona imala 10 godina, ali kaže da to nije uzrok njenoj odluci, kako su mnogi psiholozi tumačili.

Foto: elizabeth-raine.com
Foto: elizabeth-raine.com

"Nisam emocionalno nestabilna. Naprotiv, moj karakter i pogled na život postali su bolji. Sada sam puno saosećajnija, snažnija, motivisanija i slobodnog duha. Naučila sam da život ne treba da se shvata preozbiljno, ali da ga ne treba uzimati ni zdravo za gotovo. Zapravo sam vrlo zaposlena u životu. Izbirljiva sam i momci mi nikad nisu bili prioritet. Ima stvari koje su važnije. Vrlo sam oprezna što se tiče aukcije i uverena sam da imam sve pod kontrolom", završila je priču mlada dama.

Pobednik će pre seksa s Elizabet morati da dokaže da nema nikakvu polno prenosivu bolest i biće obavezan da stavi kondom. Takođe, u tom trenutku ne sme da bude pod uticajem alkohola, nema analnog seksa i ne sme da se prema njoj ponaša nasilno.

Studentkinja medicine tvrdi da je voljna da se ljubi prilikom seksa, a nada se da bi sve moglo da preraste u nešto više od jednokratnog seksualnog čina. Priznaje da je privlače stariji i visoki muškarci, ali da nikako nije zainteresovana za seks s ženama, ma koliko god ponuda bila visoka.

Da bi izbegla zakonsku kaznu zbog prostitucije, Amerikanka će po svoje prvo seksualno iskustvo morati da ode čak do Australije.

Foto: elizabeth-raine.com
Foto: elizabeth-raine.com

(Huffingtonpost.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track