Daniel Kajmakoski posle pobede u X Faktoru: Kiki me vodi na turneju

Očekuju ga brojne obaveze

Daniel Kajmakoski posle pobede u X Faktoru: Kiki me vodi na turneju

Stars -
Od sredine maja sam zajedno sa Kikijem Lesendrićem na turneji u Americi i Kanadi, a pored toga sam na turneji sa X faktorom, kaže Kajmakoski

Pobednik X Factora Daniel Kajmakoski uskoro će sa Kikijem Lesendrićem poći na turneju, ali pre toga, kako kaže, potreba malo vremena da sumira utiske.

"Sad bih samo da koji dan budem sam sa sobom i razmislim o sreći koja me je zadesila", kaže makedonski pevač brišući suze radosnice nakon trijumfa.

"Od sredine maja sam zajedno sa Kikijem Lesendrićem na turneji u Americi i Kanadi, a pored toga sam na turneji sa „X faktorom“. Zato sam i odlučio da napustim stan u Beču i da se preselim u Beograd, jer mi je sve blizu. To bih učinio bez obzira kako bi se takmičenje završilo", kaže i dodaje da bi voleo da sarađuje i sa Željkom Joksimovićem.

"Željko je odličan mentor i biću presrećan da radim sa njim, ali čekam da vreme pokaže u kom pravcu će ići naša saradnja".

Za Kajmakoskog najemotivniji trenutak bio je kada se, nakon proglašenja pobednika, pozdravio sa svojim roditeljima.

"Najemotivniji trenutak je bio kada sam zagrlio majku i kada je došao moj otac. Mnoge stvari sam počeo, nisam završio i mnogo puta sam ih razočarao. Njima sam večeras baš ispunio san i mnogo su ponosni. Moj tata je plakao i poslednji put je to radio pre 12 godina. Rekao mi je : „Najjači si. Bravo!“.

On već ima planove za nastavak karijere, ali i za otvaranje muzičke škole za talente. "Bilo mi je teško da nađem ljude koji bi sarađivali sa mnom. Zbog toga ću da otvorim školu za mlade talente. Svi su me hvalili, a niko mi nije pomogao. Ja ću nekome da pomognem. Zasad to je samo ideja, ali nadam se da će se ostvariti".

Kako kaže, ne plaši se da će brzo biti zaboravljen kao što je to bio slučaj sa brojnim pobednicima muzičkih takmičenja.

"Nadam se da ću promeniti nešto po tom pitanju generalno. Ja verujem u sebe. Nisam došao ovoliko daleko da se lako predam", zaključio je Kajmakoski.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track