Daniel: Pevaću omiljenu Željkovu pesmu! Lukijan: Trud i rad se uvek isplati!
Foto: X Factor, Luka Pilipović

X Factor

Daniel: Pevaću omiljenu Željkovu pesmu! Lukijan: Trud i rad se uvek isplati!

Pop kultura -
Pripremamo sjajan nastup, videćete!”, rekao je popularni Makedonac, dok njegov kolega Lukija Ivanović naglašava da se rad uvek isplati

U utorak uveče na Pink televiziji saznajemo imena pet superfinalista X faktora! Daniel Kajmakoski se ozbiljno priprema za emisiju u kojoj je tema večeri "pesme mentora".

"U početku smo se dvoumili koju pesmu da izaberemo, ali smo posle prve probe lako odlučili! Privatno obožavam pesmu koju ću pevati i potrudiću se da publika i moj mentor Željko bude zadovoljan! Pripremamo sjajan nastup, videćete!”, rekao je popularni Makedonac, dok njegov kolega Lukija Ivanović naglašava da se rad uvek isplati.

"Trud i rad se zaista isplati, hvala žiriju što su me onako iskritikovali pre dve emisije, potrudio sam se da budem bolji! Jako sam bio zadovoljan u prošloj emisiji, čim je Željko rekao da je bilo super, ja sam odahno. Drago mi je da nije bilo nikakve “svađe” između mentora kad je moj nastup u pitanju i verujem da ću i ovog puta ispuniti očekivanja, prvo publike i mog mentora Emine Jahović, a potom i svih ostalih članova žirija. Ove nedelje naporno sam vežbao i veoma se radujem sutrašnjoj emisiji!"

I ostali finalisti vredno pripremaju nastup za sledeću uživo emisiju koja je na programu sutra (21h) na Pink televiziji kada će takmičenje napustiti još jedan finalista!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track