DANIJEL ALIBABIĆ: Želeo sam da vidim Jovanu u sudnici!
Foto: D

Gotov razvod

DANIJEL ALIBABIĆ: Želeo sam da vidim Jovanu u sudnici!

Stars -
Jovana je bila epizoda u kojoj sam proverio svoju jačinu. Doći će bolja vremena i bolji ljudi, rekao je pevač

Pevač Danijel Alibabić razveo se od manekenke Jovane Nikolić.

"Sada sam slobodan čovek i mogu da radim šta hoću, pa vi shvatite to kako vam drago. Srce mi je puno, eto", kaže Danijel Alibabić komentarišući svoj život posle braka sa Jovanom Nikolić.Danijel Alibabić se nakon prvog ročišta u brakorazvodnoj parnici iz Crne Gore vratio u Beograd i kaže da mu je ipak žao što suprugu nije sreo u sudnici. "Pojavio sam se na sudu, jer sam ja pokrenuo postupak i samo sam želeo da je vidim u sudnici. Ipak, ona nije došla, a kako nismo u kontaktu, ne znam zbog čega", kaže Alibabić.

Međutim, pevač dodaje da se oseća odlično i da i dalje veruje u brak. "Jovana je bila epizoda u kojoj sam proverio svoju jačinu. Doći će bolja vremena i bolji ljudi. Nisam se uplašio braka, ali svadbu svakako neću organizovati. To je jedno ogromno maltretiranje, a ja sam se trudio da sve rasteretim i najviše posla sam preuzeo na sebe".

Na pitanje da li će njegova nova izabranica, za razliku od poslednje, morati da poseduje i kulinarske sposobnosti, on kaže.

"Ne postavljam nikakve uslove. Sendviči su malo bajata fora, ali stvarno ne mora da zna da kuva pasulj. Samo želim normalnu osobu", kaže Danijel kroz smeh.

NE PROPUSITITE:

PUKAO FARMERSKI BRAK: Sud razveo Danijela i Jovanu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track