DANIJELOVI PRIJATELJI: Jovana, vrati se u štalu!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Podrška pevaču

DANIJELOVI PRIJATELJI: Jovana, vrati se u štalu!

Stars -
Na društvenim mrežama pevačevi prijatelji pružili su mu podršku posle šokantne ispovesti manekenke da je Alobabić gej i da se razvodi od njega jer je tuče

Šokantna ispovest i tvrdnje manekenke Jovane Nikolić da je Danijel Alibabić gej i da je tuče iznervirala je Danijelove prijatelje i poručili joj da se vrati u štalu!

Manekenka Jovana Nikolić u otvorenom pismu medijima otkrila da su tačne glasine da se posle tri meseca braka razvodi od pop pevača Danijela Alibabića sa kojim je vezu započela na Farma, da bi se nekoliko meseci kasnije i venčali u Podgorici.

Jovana je navela da ju je Danijel iskoristio kao paravan jer je zapravo homoseksualac, te da ju je fizički zlostavljao, što je izazvalo burne reakcije u domaćoj javnosti.

Jovanine tvrdnje izazvale su i bes Danijelovih prijatelja, koji su se oglasili putem društvene mreže Fejsbuk, pa je na njegovu stranu stala i njegova drugarica Jelena Kirović, koja je javnosti poznata po učešću u njegovom spotu za pesmu "Fajter"."Ja jesam bila u spotu "Fajter", ali je Danijel izvukao deblji kraj ! ;))) Brat moj!!! - napisala je Jelena na svom Fejsbuk, posle čega su počeli da se nižu različiti komentari.

Bilo je nekih osuda na račun mladog pevača, ali je većina dobro "oplela" po Jovani, pa je manekenka tako dobila niz uvredljivih nadimaka, te da je već vide u šestoj sezoni "Farme".

"Ja je isto vidim nazad u štali #okolinaniša", dodala je Danijelova dobra drugarica.

Povodom ove situacije oglasio se i Simon Dekarić koji je isto na Fejsbuku dao podršku pevaču: "Šta je ljubav....... Stidi se svojih postupaka! Podrška Danijelu Alibabiću"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track