Davitelj sa Medaka bori se za život: Što nisam skočio na glavu!

Incident u Palati pravde

Davitelj sa Medaka bori se za život: Što nisam skočio na glavu!

Crna Hronika -
Aleksandar Šundić (23) otrgao se čuvarima dok su ga sprovodili kod istražnog sudije i skočio s drugog sprata u krugu Palate pravde.Kada su mu čuvari prišli bio je u svesnom stanju. Dočekao ih je rečima: Što nisam pao na glavu, nisam hteo da je ubijem!

BEOGRAd - Aleksandar Šundić (23), koji je osumnjičen da je zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (26) iz Stare Pazove u stanu u beogradskom naselju Medaković, skočio je sa drugog sprata u Palati pravde.

On se otrgao čuvarima dok su ga sprovodili kod istražnog sudije i skočio s drugog sprata u krugu Palate pravde, javlja izveštač Kurira. Kada je pao čuo se tup udarac. Kako izvor Kurira navodi, Aleksadnr Š. pao je na noge i kada su mu čuvari prišli bio je u svesnom stanju. Dočekao ih je rečima: Što nisam pao na glavu, nisam hteo da je ubijem!

Macura: Povredio glavu, noge, ruke ...

Za sada nema zvaničnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju, ali kako saznajemo nalazi se u Urgentnom centru i u kritičnom je stanju. Kako je rečeno reporteru Kurira Aleksandar Šundić ima povrede opasne po život.

"Muškarac starosti između 25 i 30 godina skočio je danas sa drugog sprata Palate pravde, nakon čega je prebačen u Urgentni centar na reanimaciju", rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Macura je navela da je Hitna pomoć primila poziv u 15.34 sati u kome je javljeno da je sa drugog sprata Palate pravde navodno skočio pritovrenik. Prema proceni lekara, reč je o muškoj osobi staroj između 25 i 30 godina, navela je Macura i dodala da je muškarac nije imao spolja vidljive povrede i krvarenja, bio je svestan i spontano je disao. Doktor koji je bio na licu mesta konstatovao je tupe povrede glave, sva četiri ekstremiteta i male karlice, ali i stabilne vitalne funkcije, dodala je Macura. Ona je dodala i da je muškarac kompletno zbrinut na licu mesta, nakon čega je prevezen na Urgentni centar na reanimaciju. Kako je rečeno u Urgentnom centru, muškarac je primljen na reanimaciju u tu insituciju pre pola sata i više informacija biće poznato kasnije.

Podsetimo, Aleksandar Šundić (23) uhapšen je juče ujutru u studentskom domu Karaburma, ali se pre hapšenja na krovu studenjaka odigrala prava drama, jer je mladić pretio da će da skoči i ubije se.

- Kad ih je ugledao, Aleksandar je počeo da beži. Utrčao je u dom i popeo se na krov zgrade. Približio se ivici i povikao: „Ne prilazite mi! Skočiću, ubiću se“! Bio je mnogo potresen, sve vreme je plakao - kaže naš sagovornik.Policajci su ipak posle desetak minuta ubedili Aleksandra da se preda.- Dok su ga policajci privodili, plakao je kao dete i ponavljao: „Šta sam to učinio, nisam hteo da ubijem Stelu, nisam hteo“ - kaže izvor Kurira.Aleksandar Š. je, prema rečima našeg izvora, na saslušanju u policiji priznao zločin.- Rekao je da je bio zaljubljen u Stelu, ali da je sumnjao da ga vara. Mladić je bio bolesno ljubomoran i posesivan - kaže sagovornik Kurira.

Aleksandar Š. se otrgao čuvarima
Aleksandar Š. se otrgao čuvarima

Stela Gundelj žrtva bolesne ljubomore
Stela Gundelj žrtva bolesne ljubomore

Policija iznosi leš ubijene devojke
Policija iznosi leš ubijene devojke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track