ŠOK U 94. MINUTU: Albanac sa Kosova zagorčao debi Mihajloviću

Serija A

ŠOK U 94. MINUTU: Albanac sa Kosova zagorčao debi Mihajloviću

Fudbal -
U prvom meču na klupi tima iz Đenove, doskorašnji selektor Srbije ostvario remi

Doskorašnji selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović remijen je startovao karijeru na klupi Sampodrije, pošto je tim iz Đenove u 94. minutu isatao bez pobede nad Lacijom (1:1) u 13. kolu Serije A.

Veliku radost navijača Sampdorije, koja je do ovog kola uzauzimala 18. mesto sa svega devet osvojenih bodova, sprečio je Albanac Lorik Cana, koji je poreklom sa Kosova i koji je gol domaćih pogodio u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Sampdorija je povela golom Sorijana u 67. minutu.

Interesantno je da je povremeni reprezentativac Srbije Nenad Krstičić, koji igra za Lacio, a za nacionalni tim je igrao i kod Mihajlovića, isključen u prvom minutu nastavka.

Golove pogledajte ovde

Fudbaleri Juventusa pobedili su na gostujućem terenu, Livorno sa 2:0,i preuzeli prvo mesto na tabeli. Juventus je poveo u 62. minutu golom Fernanda Ljorentea, a konačan rezultat postavio je Karlos Teves u 74. minutu. To je peta uzastopna pobeda crno-blih u prvenstvu, kojom je, uz utakmicu više, preuzeo prvo mesto na tabli. Juventus sada ima 34 boda, dva više od Rome, dok je Livorno na 16. mestu sa 12 bodova.

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon je odigrao 500. utakmicu u Seriji A.

Fudbaleri Udinezea pobedili su na svom terenu Fiorentinu sa 1:0 golom Tomasa Hertoa u 34. minutu. To je bila peta prvenstvena pobeda crno-belih, koji se nalaze na 11. mestu sa 16 bodova. Fiorentina je peta sa 24 boda. Za Udineze su celu utakmicu igrali sprski fudbaleri, golman Željko Brkić i Dušan Basta.

Sasuolo je na svom terenu pobedio Atalantu sa 2:0 i zabeležio treću pobedu u ligi. Domaći su za četiri minuta rešili pitanje pobednika. Poveli su u 62. minutu preko Simonea Zaze, a četiri minuta kasnije konačan rezultat postavio je Domeniko Berardi. Sasuolo je tako pobegao iz zone ispadanja, zauzima 16. mesto sa 13 bodova, a Atalanta je 10. na tabeli sa tri boda više. Torino je pobedio na svom terenu Kataniju sa 4:1, a fudblaeri Bolonje i Intera remizirali su 1:1. Ekipa milanskog Intera uprkos velikom broju šansi nije uspela da sa gostovanja odnese sva tri boda. Domaći tim je u 12. minutu preko Panagiotisa Konea došao do prednosti, da bi konačan rezultat postavio Džonatan u 51. Inter je tako zabeležio i drugi remi u poslednjih pet utakmica i trenutno se nalazi na četvrtom mestu Serije A sa 26 bodova, dok je Bolonja 17. sa 11 bodova.

Poslednja utakmica 13. kola igra se sutra od 20.45, između Rome i Kaljarija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track