Dejana Živković: Nisam u vezi sa Vladom Mandićem!
Foto: Facebook

Demantuje

Dejana Živković: Nisam u vezi sa Vladom Mandićem!

Stars -
Tim poznatim donžuanima verovatno prijaju priče da sam im devojka, ali meni ne, kaže atraktivna manekenka

Dejana Živković (21) javnosti je poznata jedino kao devojka golmana Vladimira Stojkovića, ali su je posle raskida s njim povezivali s brojnim poznatim muškarcima. Poslednji u nizu je rukometaš Vlada Mandić, koji je navodno zbog nje raskinuo s pevačicom Anom Nikolić. Kada smo ovim povodom pozvali estradnog zavodnika, on je želeo da ostane misteriozan.

"Ništa neću da vam kažem na tu temu", rekao je Vlada kroz smeh, ne želeći da potvrdi, ali ni da demantuje da je zaveo lepu manekenku. Ovakav stav rukometaša razbesneo je Dejanu.

"Nisam u vezi s Mandićem i muka mi je više od povezivanja sa svakim muškarcem koji se nađe u mojoj blizini. Nisam devojka koja se olako upušta u veze. Put do mog srca je trnovit i nije nimalo jednostavan. Mandića sam nedavno srela na snimanju "Amidži šoua" i malo smo se našalili. Ništa se više nije dogodilo, a počele su insinuacije na račun našeg odnosa koji i ne postoji. Mislila sam da ne treba da reagujem na glasine i zato sam ćutala, ali one se i dalje produbljuju. Rekli su da je zbog mene došao i na reviju Suzane Perić, a nisam mu rekla ni zdravo! Prijatelji su mi savetovali da bi na to trebalo da stavim tačku", izričita je Dejana.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track