Dejanović: Ne bih prihvatila drugo ministarstvo

Dejanović: Ne bih prihvatila drugo ministarstvo

Politika -
Sigurno će biti promena nekih ministara, ali nemam saznanja da li sam i ja u toj grupi, kao rekla je Dejanovićeva

BEOGRAD - Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović odbacila je danas spekulacije pojedinih medija da bi posle rekonstrukcije vlade mogla da vodi neko drugo ministarstvo, ili da dobije mesto ambasadora.

Premijer Ivica Dačić nas je obavestio da će biti razgovora o eventualnoj rotaciji pojedinih ministarstava unutar vladajuće koalicije, rekla je ministarka novinarima, nakon što je dodelila ugovore o angažovanju 60 mladih lekara.

Ona je dodala da će sigurno biti promene nekih ministara, ali kako kaže, nema saznanja da li je i ona u toj grupi, kao i da "ništa nije nemoguće".

Komentarišući spekulacije pojedinih medija, Đukić Dejanović je rekla i da ne bi prihvatila eventualnu ponudu da vodi neko drugo ministarstvo, ali i da profesionalnu karijeru neće nastaviti van zemlje kao ambasador.

"Ne bih prihvatila drugo ministarstvo, jer bilo je potrebno nekoliko meseci da uđem u problematiku i osnovne ciljeve ovog segmenta, koji je više nego složen i delikatan. Ponovo ulaziti u neki drugi segment za mene bi bilo zaista teško", naglasila je Đukić Dejanović.

Ona je dodala i da sada sigurno neću otići profesionalno van zemlje, i da van zemlje ode rado samo kod svojih unuka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track