DELIJE: Derbi protiv Partizana nije utakmica gde se dovode devojke i drugarice

Utakmica samo za odabrane

DELIJE: Derbi protiv Partizana nije utakmica gde se dovode devojke i drugarice

Fudbal -
Ovo nije utakmica gde se dovode devojke, drugarice, braća koja nikada nisu bili na utakmici...

BEOGRAD - Najvatrenije pristalice Crvene zvezde proglasile su opštu mobilizaciju pred predstojeći 146. večiti derbi koji se u subotu od 19 časova igra na stadionu Partizana.

Zvezda, iako ima šest bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, još uvek nije bezbrižna kada je u pitanju titula, pa "Delije" žele da na severnoj tribini stadiona u Humskoj budu samo oni koji će svih 90 minuta navijati za izabranike Slaviše Stojanovića kako bi ostvarili što bolji rezultat.

Tokom meča protiv Radničkog u proškom kolu na Marakani je deljen letak gde je opširno napisano šta "Delije" žele na večitom derbiju, a posebno su izdvojene rečenice u kojima se preporučuje odsustvo devojaka i drugarica.

"Ko planira da gleda utakmicu, neka ostane kući, sigurno će biti TV prenos. A neka svoje mesto i kartu prepusti nekome ko će 90 minuta da skače i urla za svoj klub... Ovo nije utakmica gde se dovode devojke, drugarice, braća koja nikada nisu bili na utakmici... Da im se pokazuje i dokazuje nešto, ovo je trenutak kada samo najbolji navijači trena da se dokopaju karte za Sever i da dokažu da su među 5000-6000 onih koji će navijati na derbiju šta god da bude."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track