Devojke, ovo nikako ne smete da uradite svojoj prijateljici

Devojke, ovo nikako ne smete da uradite svojoj prijateljici

Pop kultura -
Ako muškarci mogu da se drže pravila u ljubavi, ženama to ne bi trebalo da bude nikakav problem

Muškarci imaju svoja pravila, a pravi prijatelj nikada neće spavati sa devojkom koja se sviđa njegovom prijatelju. Ako muškarci mogu da se drže pravila u ljubavi, ženama to ne bi trebalo da bude nikakav problem:

Bivši su zabranjeni

Ako je tvoja prijateljica raskinula sa nekim, on je sada slobodan na tržištu, ali to ne znači da je slobodan za tebe. Naravno, ako je to ljubav iz osnovne škole, nema problema, ali ako se radi o pravoj vezi, bolje je ne ulaziti u tu kombinaciju. Svaka zajednička kafa bitće neprijatna, a prijateljica će ti to sigurno zameriti, ma koliko god govorila da joj ne smeta.

Prijateljice na prvom mestu

Njen dečko može biti u pravu, ali kao prava prijateljica, bolje je da zauzmeš njenu stranu. Ako je sasvim pogrešila, reci joj to nasamo, ali kada su u pitanju svađe, tvoj posao je da braniš prijateljicu. Tu je naravno i trenutak kada saznaš da je dečko vara - koliko god te on molio i govorio ti da ćeš je samo povrediti, moraš da joj kažeš. Ako prijateljica ikad sazna da joj nisi rekla, neće ti oprostiti.

Ne ogovaraj joj dečka

Koliko god posvađani bili u datom trenutku, nikada nemoj pasti u zamku i reći joj kako ti se nikada nije sviđao. Pomiriće se, zaboraviće na svađu, ali ona neće zaboraviti da joj je prijateljica rekla pravu istinu o tome što misli o njenom dečku.

Momci su zabranjeni

Možda zvuči kao da se podrazumeva, ali jako puno žena svesno ili nesvesno flertuje sa momcima svojih prijateljica. Koliko god šarmantan bio, odupri se bilo kakvom zavodljivom tonu razgovora, jer bi svi to mogli pogrešno da shvate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track