DIJANA ĐOKOVIĆ: Ja sam najponosnija mama na svetu

Zadovoljna

DIJANA ĐOKOVIĆ: Ja sam najponosnija mama na svetu

Tenis -
Majka Novaka Đokovića, kaže da je teniseru kao i drugoj dvojici sinova Marku i Đorđu, od rođenja ukazivala na važnost porodice

Dijana Đoković, majka najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, kaže da je ponosna na sinove i činjenicu da je u današnje vreme porodica drugog igrača planete ostala jedinstvena.

Dijana je bila gost na koncertu Miroslava Ilića u Beogradu, a potom je na pitanje šta Novaku želi u 2014. godini istakla: "Želim mu zdravlje, sreću i ljubav, sve drugo je već uradio. Ako se vrati na prvo mesto ATP liste, ja ću biti srećna, ako ne i ovo je dovoljno. Njegovi uspesi su uspesi Srbije, a ne samo naše porodice, koja je opstala i ostala uz njega što je impresioniralo svet. Ja sam i zbog toga najponosnija mama na svetu", rekla je Dijana.Majka Novaka Đokovića, kaže da je teniseru kao i drugoj dvojici sinova Marku i Đorđu, od rođenja ukazivala na važnost porodice. "Za Novaka je prodica od malena veoma važna, to je svetinja. Danas se ljudi razvode i pre venčanja i to je ono što ne valja. Nema više razumevanja i tolerancije što je neophodno"; rekla je Dijana Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track