Đilas se danas kandiduje za predsednika DS

Iza zatvorenih vrata

Đilas se danas kandiduje za predsednika DS

Politika -
U kragujevačkom hotelu "Šumarice" predstaviće i svoje kandidate za potpredsednike stranke

BEOGRAD - Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas predstaviće danas u Kragujevcu svoj program i zatražiti podršku za kandidaturu za predsednika DS.

Stranački odbori kandiduju svoje favorite za predsednika stranke, a Đilas će danas u hotelu "Šumarice" predstaviti i svoje kandidate za potpredsednike stranke.

Najavljeno je prisustvo predstavnika 120 gradskih i opštinskih odbora DS iz čitave Srbije, a skup počinje u 14 sati i neće biti otvoren za javnost, javlja B92.

Niške demokrate podržavaju Đilasa

Gradski odbor Demokratske stranke u Nišu jednoglasno je usvojio preporuku u kojoj podržava Dragana Đilasa za predsednika stranke, rekao je danas Tanjugu predsednik niških demokrata Miloš Simonović.

Sednici Gradskog odbora DS u Nišu, koja je održana sinoć, prisustvovao je i Đilas, koji je izneo svoje viđenje daljeg delovanja demokrata, kazao je Simonović. Uz pet opštinskih odbora na području Niša, koji deluju na područjima gradskih opština, u sastavu Gradskog odbora Niša su i odbori demokrata Gadžinog Hana, Merošine i Doljevca.Izborna skupština DS zakazana je za 10. novembar, a Simonović kaže da će u njenom radu učestvovati više od 100 delegata sa područja Niša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track