Diler: Prodavao sam robu i Harisu Džinoviću!

Otkrivamo: Šta je ispričao Marko Lugonja

Diler: Prodavao sam robu i Harisu Džinoviću!

Crna Hronika -
Garderoba i droga: Osumnjičeni trgovac drogom izjavio da je firmiranu odeću od njega kupovao i čuveni pevač Haris Džinović, ali je priznao da je Banetu Sanšajnu prodao narkotike za 50 evra

BEOGRAD - Pritvor do 30 dana!

Osumnjičeni narko-diler Marko Lugonja (33), u čijem je stanu nađen rokovnik sa spiskom dužnika, među kojima je i ime poznatog folkera Mileta Kitića, izjavio je na saslušanju da je poslovao i s pevačem Harisom Džinovićem, saznaje Kurir.

Lugonja je, kako saznajemo, objasnio da je Džinoviću, kao i Miletu Kitiću, prodavao firmiranu garderobu.Zapao u dugove- Lugonja je rekao da se bavio prodajom parfema, garderobe i patika, da je zbog dužnika koji mu nisu plaćali robu zapao u dugove, te da je nedavno počeo da prodaje narkotike. Izjavio je da mu je krivo što su se zbog spiska dužnika mnogi ljudi, među kojima i javne ličnosti, našli u problemu ni krivi ni dužni. Lugonja je dodao da su njegovu robu kupovale poznate ličnosti, među kojima i pevač Haris Džinović. Na sreću, kako je objasnio, njihova imena nisu bila na spisku - kaže izvor Kurira iz istrage.Lugonja je objasnio da je pevaču Miletu Kitiću prodao jaknu „kolmar“ i dve „adidas“ trenerke, što se ne podudara s izjavom folkera, koji je dan ranije izjavio da mu je Lugonja nudio patike na prodaju.- Lugonja je rekao da je rokovnik koji je nađen u njegovom stanu spisak dužnika za robu, a ne za narkotike. Međutim, uprkos toj njegovoj tvrdnji, i dalje sumnjamo da je reč o osobama koje su mu ostale dužne za drogu. Pretpostavljamo da su patike zapravo šifra za paketić spida. Cena jedne kesice ove droge je 10 evra, a nerealno je da se firmirane patike mogu kupiti po toj ceni, kao što je stajalo u rokovniku - objašnjava naš sagovornik.Susret sa SanšajnomKako smo saznali, Lugonja je na saslušanju priznao da je prodao drogu Banetu Bojoviću (45), frontmenu grupe Sanšajn.- Baneta poznajemo odranije. Našli smo se na Bežanijskoj kosi, ispred jednog marketa. Prodao sam mu narkotike za 50 evra. Osim Banetu, drogu sam prodao još samo jednoj osobi za 900 dinara - izjavio je navodno Lugonja, kom je određen pritvor do 30 dana.

Na Lugonjinom spisku ne nalazi se pevač Dragan Kojić KEBA: NISAM JA, TO JE ČOVEK KOJI SAMO LIČI NA MENEKako smo saznali u istrazi, Marko Lugonja je na saslušanju rekao da osoba sa spiska dužnika pod imenom Keba nije pevač Dragan Kojić Keba, već potpuno druga ličnost.- Nadam se da ćete na istom mestu na naslovnoj strani objaviti vašu grešku. Saznao sam i ja ko je taj Keba sa spiska još pre vas. Radi se o nekom fudbalskom treneru koji liči na mene, pa ga zato zovu Keba. Nadam se da će taj čovek, ako je čestit, izaći u javnost i razjasniti ovu neprijatnu situaciju - kaže Keba za Kurir.On je dodao da mu je ovakvih bljuvotina preko glave i da je ova informacija uznemirila njegovu familiju.- Zahvaljujem se svojoj porodici na podršci. I njima su naneti bol, briga i nepravda. Moja majka je završila u Hitnoj, kao i ja. Plakala je celu noć zbog gluposti - rekao je Keba.Redakcija Kurira izvinjava se Draganu Kojiću Kebi zbog nenamerne greške.

Kupio spid... Bane Sanšajn
Kupio spid... Bane Sanšajn

Poznanstvo sa splavaRADIO ZA AMIRALugonja je rekao da je pre desetak dana na jednom splavu upoznao izvesnog Amira, koji mu je ponudio da diluje.- Zapao sam u dugove. Noćima nisam mogao da spavam. Taj Amir mi je predložio da prodajem narkotike za njega. Dao mi je 125 grama marihuane, 50 grama spida, vagicu i kreatin - rekao je Lugonja i dodao da se kaje zbog svega.

Haris DžinovićNE ZNAM TU OSOBUPevač Haris Džinović kaže za Kurir da nije tačno da je kupovao garderobu od uhapšenog Marka Lugonje.- Nikad u životu ništa nisam kupio od tog čoveka. Ne poznajem ga, nikad se nisam ni čuo ni video s njim - kroz osmeh je rekao Džinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track