Dileri se krili iza dece

Crna Hronika

Bračni par Vladan (38) i Jelica Đ. (33) iz Kosovske Mitrovice na primopredaju vodili sinove od tri i šest godina i ćerku od 11

Dileri se krili iza dece

Hapšenje osumnjičenog

BEOGRAD - Zaplenjeno 10 kilograma skanka!
Kragujevačka policija uhapsila je bračni par Vladana (38) i Jelicu Đ. (33) iz Kosovske Mitrovice, dok su u Beogradu privedeni Marko M. (26) i Miloš R. (26) zbog sumnje da su trgovali drogom. Prilikom hapšenja, kod njih je nađeno deset kilograma skanka, pištolj, više od 1.000 evra i lažna lična karta.
- Marko i Miloš su se jednom nedeljno sastajali s bračnim parom u Kragujevcu i preuzimali između 10 i 15 kilograma skanka, koji su preprodavali u Beogradu. Njih dvojica uhapšeni su u Beogradu, u njihovom automobilu bio je „štek“ s devet kilograma droge, a još kilogram je nađen u iznajmljenom stanu.
U isto vreme u Kragujevcu su uhapšeni Vladan i Jelica Đ., koji su u tom trenutku bili u kolima s dvoje dece, sinom od tri godine i ćerkom od 11. Oni imaju još jednog sina, od šest godina, koji je ostao u Kosovskoj Mitrovici. Decu su koristili kao paravan za šverc droge. Redovno su ih vodili sa sobom na primopredaju kako ne bi bili sumnjivi - rekao je izvor iz policije.
(E. K.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (36)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • M.M.

  M.M.

  ALEX70. Sigurno o tome znam vise i od tebe i Barbarele zajedno,puta dva. Ali,ona opravdava prodaju droge,nedostatkom posla. A ja pitam,da li biste to dali svojoj deci,ako ih imate. I da li je ova "gospoda",koja je uhapsena dala skank,svojoj deci ili samo tudjoj? Ako je nesto dobro,prvo damo svom detetu, zar ne ?

  81 Odgovori 
 • M.M.

  M.M.

  Treba im oduzeti decu,zbog teske zloupotrebe.

  69 Odgovori 
 • M.M.

  M.M.

  BARBARELA. A ti bi: Oh Srbijo medju konopljama? "Blago tebi",ako ikada imas dece ,neces tako misliti.Ili mozda cekas sama prodavce skunk-a,za sebe ,a da nisi ni znala da je to driga. Bombone.

  56 Odgovori 

Poslednji komentar

 • jelena

  jelena

  Mnogo glup komentar.Cak nepristojan.Jesi li punoletna?Ako nisi oprosteno ti je.ako jesi-stidi se svoje gluposti.Nadam se da nemas decu i da ces sacekati da ih imas dok se ne opamets!!!!!

  15 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Mere fiskalne konsolidacije koje sprovodi naša zemlja daće pozitivne rezultate kao u Grčkoj Tomislav Nikolić, predsednik Srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!