Direktor SPS Dejan Backović dobio ćerku

Društvo

Autor:

BEOGRAD - Niko srećniji od mene! Ovako počinje razgovor s ekipom Kurira direktor SPS Dejan Backović u svom domu na Voždovcu. Backović i njegova supruga Mirjana 18. avgusta dobili su ćerku Anđeliju.

direktor SPS Dejan Backović, dobio ćerku, ćerka Anđelija,

BEOGRAD - Niko srećniji od mene!
Ovako počinje razgovor s ekipom Kurira direktor SPS Dejan Backović u svom domu na Voždovcu. Backović i njegova supruga Mirjana 18. avgusta dobili su ćerku Anđeliju.

- To je moja mezimica, najlepša na svetu! Ma, ista ja! Rodila se sa 3,3 kilograma i 55 centimetara dugačka. I ja sam imao toliko. Stvarno, ne šalim se! Ima i rupicu na bradi, gledajte moju, ista - priča novopečeni tata, dok se supruga Mirjana ubacuje:

- Ma, nema šta, rodio je tata... Iskreno, našoj sreći nema kraja. Plakali smo pet dana posle rođenja. Čim zaplače, Dejan je uzima u ruku i nuna je. Presvlači joj pelene, a uskoro će i da je kupa. Pratio je svaki potez patronažne sestre, koja nam još uvek dolazi. Izbrojao je sve stepenice koje vode iz dnevne u spavaću sobu. Čim kmekne, trči na sprat - otkriva Mirjana.

Mala Anđelija nije mnogo marila za fotoaparate, već je u tatinom zagrljaju nastavila da spava.

- Ovo je prvi put, otkako se rodila, da je spojila dva sata spavajući - kaže mama Mirjana.

(S. M.)

Nije je video u „Velikom bratu“

Mirjana je medicinska sestra iz Užica, a učestvovala je u „Velikog bratu“. Backović kaže da nije znao za to, jer nikada nije gledao nijedan rijaliti šou.

- Upoznali smo se slučajno, ona je žena mog života. Nadamo se da će nam se sreća osmehnuti i podariti još dece - kaže srećni socijalista.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ljuba

  ljuba

  Neka je sa srecom,

  14 Odgovori 
 • peca

  peca

  nek mu je sa srećom,imaće bar od čega da je izdržava za razliku od mog drugara koji je zbog njegove stranke dobio otkaz u isto vreme kad i ćerkicu...

  6 Odgovori 

Poslednji komentar

 • peca

  peca

  nek mu je sa srećom,imaće bar od čega da je izdržava za razliku od mog drugara koji je zbog njegove stranke dobio otkaz u isto vreme kad i ćerkicu...

  6 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!