DNO: Bijonsin polubrat izbačen na ulicu!
Foto: Reuters

Nikson (4) beskućnik, a ima bogatu sestru

DNO: Bijonsin polubrat izbačen na ulicu!

Pop kultura -
Dečak je s majkom Aleksandrom Rajt morao da napusti svoj dom zbog neizmirenih velikih dugovanja, a slavna pevačica za to ne mari

Dok ona zgrće milione, brat joj živi pod vedrim nebom.Četvorogodišnji Nikson, polubrat Bijonse Nouls, pre nekoliko dana je s majkom Aleksandrom Rajt izbačen iz svoje kuće na ulicu. Oni sada žive kao beskućnici jer su ih nadležni organi isterali iz njihovog doma zbog neizmirenih velikih dugovanja. S obzirom na to da je pevačicin otac Metju Nouls prestao da plaća alimentaciju, pa svojoj bivšoj ljubavnici duguje 44.000 dolara, Aleksandra je s njihovim sinom živela u teškoj bedi. Socijalna pomoćDobijali su samo 300 dolara socijalne pomoći, ali to nije bilo dovoljno da malenom Niksonu obezbedi osnovne uslove za život i plaća dažbine, pa je došlo do toga da su postali beskućnici. Zbog neisplaćenih alimentacija Metju bi uskoro trebalo da se nađe pred sudom jer država Kalifornija protiv njega priprema tužbu. Aleksandra, koja ja bila uzrok razvoda Bijonsinih roditelja, nada se da će dobiti bivšeg ljubavnika na sudu i da će njen sin konačno moći normalno da odrasta. A do tada veruje da će se Bijonse konačno smilovati nad svojim polubratom, kog ne želi da prizna i odbija da ga upozna.Očekuje pomoć- Ne mogu ni da zamislim kako se Bijonse oseća jer ima brata beskućnika. Da sam ja na njenom mestu, pomogla bih. Ipak, možda je ona isuviše zauzeta. Nikson zaslužuje da upozna svoju porodicu, nadam se da će jednog dana sresti sestru - izjavila je dečakova majka.

Ne mari za sina... Metju dužan 40.000 dolara za alimentaciju
Ne mari za sina... Metju dužan 40.000 dolara za alimentaciju

Ne mari za sina... Metju dužan 40.000 dolara za alimentaciju
Ne mari za sina... Metju dužan 40.000 dolara za alimentaciju

Teška sudbinaI MADONIN BRAT BESKUĆNIKKraljica popa Madona, čije se bogatstvo meri milijardama dolara, takođe ima brata beskućnika. Anton Čikone je medijima izjavio da njegovu sestru baš briga da li je on živ ili mrtav. Madonin brat živeo je ispod mosta u Mičigenu. On je u oktobru 2011. godine dobio otkaz u vinariji zbog konzumiranja alkohola. On tvrdi da Madona nije uradila ništa da bi mu pomogla, kao što ni njihov otac ne mari za njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track