Seks-afera: Dođi da te kresnem

Seks-afera: Dođi da te kresnem

Politika -
Saša Obradović, zamenik gradonačelnika Čačka i kandidat za poslanika DSS, koleginici sa službenog telefona poslao više od 200 vulgarnih poruka

BEOGRAD - Bez stida!

„Dođi da te bapnem“, „Kako bi stenjala“, „Sutra uzmi ključ od stranke, moram te kresnuti, daleko je petak“, „Kako bih ti ga stavio do resice i krajnika“, „U guzi ti je“! Ovo nije tekst sa neke „vruće linije“, već SMS poruke koje je zamenik gradonačelnika Čačka Saša Obradović slao koleginici iz DSS.

Još gore je što su ove lascivne poruke platili poreski obveznici, jer ih je Obradović slao sa službenog telefona.

- Obradović mi je poslao više od 200 poruka slične sadržine sa službenog mobilnog telefona za nekoliko meseci. U početku sam ih ignorisala, a onda sam mu skrenula pažnju da nije u redu to što radi. Ništa nije vredelo jer je nastavio i dalje da me uznemirava - kaže za Kurir devojka čije ime je poznato redakciji.

Ona je na izborima 2008. bila na listi DSS za odbornika u Čačku i, kako sama tvrdi, zbog Obradovićevog ponašanja bila je prinuđena da se iščlani iz stranke.

- Osim poruka, slao mi je i svoje golišave fotografije. Obratila sam se predsedniku GO Milanu Bojoviću koji mi je rekao da ne može da mi pomogne, i ja sam pre 20 dana napustila stranku i blokirala sve pozive i poruke - priča naša sagovornica.

Kada smo pozvali broj mobilnog telefona sa Obradovićeve vizitkarte, gospodin koji se javio rekao je da on nije Saša Obradović. Na naše insistiranje da se kaže ko je, „anonimni“ gospodin je odgovorio:

- Ovo više nije njegov broj! Kad je Kurir u pitanju, ne želim ništa da kažem - rekao je on, i na naše pitanje otkad to nije Obradovićev broj, odgovorio: „Od pre par dana.“

U pokušaju da dođemo do Obradovića, pozvali smo njegov kabinet u Čačku. Sekretarica Olgica Kovačević rekla nam da on nije tu, ali je potvrdila da je broj telefona sa kog su poslate poruke ispravan.

Obradović je 173. na listi DSS. Oženjen je i otac dvoje dece.

Poruke koje je Obradović slao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track