DOK IH SMRT NE RAZDVOJI: Holivudske zvezde ne znaju za razliku u godinama
Foto: Ap

Poznati parovi

DOK IH SMRT NE RAZDVOJI: Holivudske zvezde ne znaju za razliku u godinama

Pop kultura -
Ljubav ne poznaje godine, a da je zaista tako, svedoče i napoznatiji holivudski paravi

Pogledajte listu s najpoznatijim parovima koji se vole usprkos velikoj razlici u godinama.

1. Bred Pit i Anđelina Džoli Slavni lepotan je 12 godina stariji od svoje izabranice. Upoznali su se na setu snimanja filma 'Mr. & Mrs. Smith'. Iskra je planula među njima iako je Bred tada bio u vezi sa Dženifer Aniston.

Danas par ima šestoro dece, a uskoro planiraju i venčanje. Povodom tog veliko dana, par planira da napravi identične tetovaže. "Bred želi nešto stvarno posebno, a iskreno, malo je čudan povod. Ali, oni žele tetovaže istog dizajna, na istom mestu na njihovim telima", rekao je izvor. "Bred se ponaša poput tinejdžera otkako su on i Anđelina odlučili da naprave identične tetovaže", rekao je izvor.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

2. Džoni Dep i Amber HerdDžoni Dep nedavno je svima pokazao da je Amber samo njegova stavivši joj veliki, dijamantni prsten na levu ruku. Ali, i oni su par koji razdvaja velika razlika u godinama. Slavni lepotan od svoje verenice stariji je čak 22 godine.

Amber će ovo biti prvi brak, a Dep je već bio u braku s Lori Alison. Od 1998. bio je u vezi s Vanesom Paradis, francuskom glumicom i pevačicom, koju je upoznao dok je snimao 'Deveta vrata'. Par ima dvoje dece.

Foto: AP
Foto: AP

3. Dženifer Lopez i Kasper SmartPevačica i njen 17-godina mlađi dečko skoro su tri godine u vezi, a iako se nedavno šuškalo kako je ljubavni par u fazi raskida, oni su sve negirali. Njihova ljubav nadjačala je i razliku u godinama.

O odlasku pred oltar zanosna pevačica još ne razmišlja. Kako je već bila u braku sa pevačem Markom Entonijem s kojim ima šestogodišnje blizance Maksa i Emu, njeno viđenje ljubavi i braka se promenilo.

4. Metju Mekonahi i Kamila AlvesPonosni oskarovac Metju Mekonahi ne pušta iz zagrljaja svoju divnu izabranicu Kamilu. Razlika od 14 godina među njima nikada im nije predstavljala problem.

Metju iz velikog šarmera pretvorio se u pravog porodičnog čoveka i uživa u braku. Iako za njim i njegovim savršenim torzom uzdišu žene širom sveta, a muškarci mu zavide, Metju je srećno zaljubljen. Par ima troje dece, 5-godišnjeg Levija, 4-godišnju Vidu i 14-mesečnog sina Livingstona. Par navodno planira još jedno dete.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

5.Bijonse i Džej ZiČak 12 godina razlike razdvaja slavnu pevačicu Bijonse i njenog supruga Džej Zija. Oni u poslednje vreme imaju mnogo razloga za slavlje. Osim što uživaju u odrastanju njihove ćerke Blu Ajvi, oboje su zauzeli prvo mesto Billbordove top liste 100 najmoćnijih ljudi muzičke industrije.

Nedavno je Bijonse objavila spot za pesmu 'Drunk In Love' u kojem se pojavljuje i njen suprug Džej Zi. Naravno da većinu pažnje pleni prelepa Bijonse koja se u minijaturnom bikiniju izvija i peva na plaži.

Foto: AP
Foto: AP

6. Hju Hefner i Kristal HarisApsolutni pobednik ove liste su Hju Hefner i Kristal, jer je on stariji od nje čak 60 godina! Osnivač časopisa Playboy te Playboy carstva, Hefner, danas je u braku s mlađanom Kristal, a ima i četvoro dece iz prethodna dva braka.

Ipak, najpoznatiji playboy kaže kako je najbolje u životu sačuvao za kraj, a to je KRISTAL. "Osećam se zaista srećnim što sam je našao u ovom delu svog života. Spavao sam s hiljadu žena, ali ona je posebna. Sačuvao sam najbolje za kraj", kaže Hju..

(24sata.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track