Dok se Tom Kruz bori sa parnicom, Kejt kači postove na Tviter

Proziva ga

Dok se Tom Kruz bori sa parnicom, Kejt kači postove na Tviter

Pop kultura -
Prava borba počinje kada morate da se borite protiv jednog dela sebe, napisala je glumica u četvrtak na društvenoj mreži

Dok se Tom Kruz bavi parnicom vrednom oko 50 miliona dolara, protiv izdavačke kuće, Kejti Holms je poslala poruku na Tviteru koja bi lako mogla da se odnosi na njenog bivšeg muža:

"Prava borba počinje kada morate da se borite protiv jednog dela sebe", napisala je glumica u četvrtak na društvenoj mreži.

U ponedeljak bi bilo sedam godina otkada su se pedesetjednogodišnji Tom i tridesetčetvorogodišnja Kejt, venčali u Italiji.

Izdavačka kuća Bauer objavila je dve priče o tome kako je zaboravni glumac navodno “napustio” ćerku Suri nakon što su se Kejti i on rastali, a Tom je priznao da je Sajentologija imala bitnu ulogu u slomu njegovog trećeg braka, da bi kasnije promenio izjavu i rekao da religija nema nikakve veze sa njegovim razvodom.

Transkripti su takođe doneli i priču o tome kako glumac svoju ćerku nije video 110 dana i kako vreme radije provodi sa Sajentolozima i Kameron Dijaz. Slučaj bi trebalo da se nađe na sudu sledeće godine. Novi detalji koji su se pojavili bacaju svetlo na njegov privatni život.

Kada su ga novinari pitali da li može da povuče paralelu između svog odnosa sa ocem i toga koliko malo vremena on provodi sa Suri, Tom je jasno rekao da to nije moguće jer njegov otac nije davao pare za njegovo izdržavanje i da se čak nije ni javljao.

Kada su se Tom i Kejti razveli, 2012. godine glumica je dobila puno starateljstvo nad detetom. Kejti, koja se trenutno nalazi u Južnoj Africi gde snima film “Givr”, okačila je sliku ćerke kako ju je "ščepala" za lice.

"Moj nežni “poziv” za buđenje iz slatkih snova, Betmen počinje", napisala je glumica. U filmu osim Holmsove igraju i Aleksandar Skarsgard i Tejlor Svift.

Ove nedelje glumica je postavila još jednu sliku i to iz Kejptauna na kojoj se nalazi ispred znaka sa natpisom “Sloboda ne sme da se sputava”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track