DOKAZ LJUBAVI: Nikolina Pišek se tetovirala za Vidoja

Stars

Autor:

Pišekova iznenadila Ristovića crtežom na ruci, ali ne želi da otkriva šta tet predstavlja

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović, tetovaža

Nikolina i Vidoje planiraju venčanje

Dokaz ljubavi.
Nikolina Pišek uradila je na levoj podlaktici tetovažu posvećenu budućem mužu Vidoju Ristoviću! Voditeljka je iznenadila verenika i istetovirala se u Zagrebu, dok je on bio u Beogradu. Kako saznajemo, Vidoja je ovaj gest oduševio, jer je reč o nečemu što je obeležilo njihovu ljubav i što im mnogo znači. Buduća srpska snajka pohvalila se crtežom i na Fejsbuku, a kada smo je pozvali, nije želela da nam kaže šta je tačno istetovirala. A fotka je mrljava, pa ne može da se pročita.

- Ta tetovaža meni nešto znači i njemu nešto znači. Uradila sam je u Zagrebu, samoinicijativno, Vidoje nije išao sa mnom. Inače, već sam radila tetovaže, tako da se može reći da se na to relativno lako odlučujem - rekla nam je zgodna voditeljka.

Nikolina je pre nekoliko godina istetovirala ime svoje ćerke Hane, a ova nova tetovaža dokaz je njene velike ljubavi prema srpskom antikvaru. Pišekova i Vidoje upoznali su se letos i, kako kažu, uskoro nameravaju da stanu na ludi kamen.

(Z. M.)

Nikolina: Ta tetovaža meni nešto znači i njemu nešto znači. Uradila sam je u Zagrebu, samoinicijativno zoom Nikolina: Ta tetovaža meni nešto znači i njemu nešto znači. Uradila sam je u Zagrebu, samoinicijativno

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (7)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • PINdzur

  PINdzur

  Istetovirala je PIN kodove njegovih platnih kartica.

  19 Odgovori 
 • zbanderas

  zbanderas

  Ova jako brzo staje na to ludo kamenje i ako tako nastavi uskoro ce biti istetovirana kao Politikin Zabavnik.

  9 Odgovori 
 • stanoje,radoje,vidoje...

  stanoje,radoje,vidoje...

  vidoje,vidoje bidni veseo,jer da nisi veseo,zivot bi ti preseo...

  5 Odgovori 

Poslednji komentar

 • mm

  mm

  E sad je dokazala koliko nema ni "I" od "inteligencije"!samo glupa ili proracunata zena moze da istetovira (bilo sta) zbog nekog drugog a ne zbog sebe.generalno tetoviranje je dokaz slabosti ,nepostovanje svoga tela i dokazivanja!

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!