Đokovć: Nadam se da deca neće lomiti rekete kao ja
Foto: REUTERS

loš primer

Đokovć: Nadam se da deca neće lomiti rekete kao ja

Tenis -
Pokazao sam emocije na terenu, to sam što sam, nemam šta da krijem. Nadam se da deca koja su gledala meč to ne rade, rekao je uz osmeh Đoković

RIM - Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je nakon plasmana u četvrtfinale mastersa u Rimu da je zbog vetra danas delovao pasivnije. Đoković je uz dosta muke u osmini finala savladao Argentinca Huana Monaka sa 4:6, 6:2, 6:3.

"Imao sam problema sa vetrom, bio sam za nijansu defanzivniji i pasivniji u prvom setu, ali u nastavku meča sam počeo da budem direktniji i igram bolje", rekao je Đoković.

Srpski teniser je izgubio prvi set i dozvolio Argentincu da na startu drugog napravi brejk i povede sa 2:1, ali je u nastavku pronašao pravi ritam i posle dva sata i 21 minut igre stigao do trijumfa.

U trenucima kada je delovalo da će Monako napraviti iznenađenje, Đoković nije mogao da se suzdrži, a da ne slomi reket."Pokazao sam emocije na terenu, to sam što sam, nemam šta da krijem. Nadam se da deca koja su gledala meč to ne rade", rekao je uz osmeh Đoković.

Đokovićev rival u četvrtfinalu biće pobednik meča između Francuza Žoa-Vilfreda Conge i Argentinca Huana Martina Del Potra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track