Đoković: Bilo je tesno, ali Nadal je bio bolji
Foto: Tanjug

Montreal

Đoković: Bilo je tesno, ali Nadal je bio bolji

Tenis -
Bilo je veoma tesno, nekoliko poena je odlučilo pobednika, ne mogu da izaberem koji je momenat tačno odlučio. Imao sam svoje šanse, ali na kraju je on igrao bolje, rekao je Đoković
1 / 9 Foto: Tanjug

MONTREAL - Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je Rafael Nadal igrao bolje od njega i zato se plasirao u finale Rodžers kupa u Montrealu, ali da je meč bio veoma tesan.

"Bilo je veoma tesno, nekoliko poena je odlučilo pobednika, ne mogu da izaberem koji je momenat tačno odlučio. Imao sam svoje šanse, ali na kraju je on igrao bolje", rekao je Đoković novinarima u Montrealu.

Đoković je izgubio od Nadala sa 2:1 u setovima (6:4, 3:6, 7:6).

"Mogao sam da odigram bolje, u pojedinim trenucima pravio sam mnogo neiznuđenih grešaka kada sam imao svoje šanse u razmeni udaraca. Toliko lakih forhenda sam promašio, a to ne smete sebi da priuštite kada igrate protiv Nadala, on vam ne daje mnogo prilika", naveo je prvi teniser sveta.

Na konstataciju novinara da je delovao iznervirano kada ga je Nadal u jednom trenutku pogodio lopticom, Đoković je kazao da je bio takav jer se radilo o važnom poenu.

"Ne mislim da me je gađao u glavu, sredili smo to na kraju", dodao je srpski teniser. Đoković je kazao da je loše servirao, posebno u prvom setu. "Imao sam mnogo duplih grešaka, koje ne mogu da objasnim, posebno u prvom setu. Posle toga sam dobro servirao u važnim trenucima. Nadal mi je odlično vraćao servis, stajao je blizu linije i dobro je udarao lopticu", kazao je Đoković. Nadal će u finalu igrati protiv Kanađanina Miloša Raonića.

http://www.youtube.com/watch?v=5qcAK1JrS2w

http://www.youtube.com/watch?v=KOw2E3liMZc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track