Đoković: Inspiriše me život Nika Vujičića

Đoković: Inspiriše me život Nika Vujičića

Tenis -
Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković otkrio je da veliku inspiraciju crpi iz životne priče Nika Vujičića, neobičnog govornika srpskog porekla iz Australije

Nik Vujičić je rođen kao prvo dete u srpskoj porodici u Brizbejnu, rođen je sa retkim poremećajem tetra-amelia. Vujičić ima torzo i malo stopalo na levoj strani pomoću kojeg kuca, piše, drži predmete između prstiju.

Vujičić će gostovati u Beogradu 21. septembra u Sava centru (19 časova), a dan kasnije u Novom Sadu u Spensu. Sav prihod od ulaznica ide u fond za pomoć hendikepiranim licima.

Novak Đoković i Nik su se sreli u Majamiju, i tom prilikom snimili video klip pomoću kojeg pozivaju zainteresovane da posete Vujičićeve govore.

"Imaćemo jedinstvenu priliku da Nika vidimo uživo, pošto dolazi u Srbiju da drži javne govore. Ja vas molim, kao veliki poštovalac Nika, njegovog života i svega onoga što on radi. Dođite na njegove govore da podržite i da poslušate njegovu ličnu priču jer može da vas inspiriše, da vam da mnogo inspiracije i da vam pomogne u vašem životu", rekao je Đoković.

Nik Vujičić se zahvalio Novaku na svemu što radi za Srbiju i potom dodao.

"Volim Novakovu ljubav prema Srbiji. Zaista verujemo da će kroz poruke nade i mira, mnoštvo ljudi u Srbiji shvatiti kako da budu zahvalni, da daju sve od sebe i uživaju u životu u punoj punini. Mi ćemo, u ime moje organizacije "Život bez udova" doći u septembru. Želimo da vam kažemo da vas volimo, da mislimo na vas, da se molimo za vas".

http://www.youtube.com/watch?v=HKmNZJWZRcg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track