Đoković: Trebalo je ranije da pobedim

Posle plasmana u finale

Đoković: Trebalo je ranije da pobedim

Tenis -
Del Potro ima moćan servis i forhend sa osnovne linije kojim može da uradi šta želi. Morao sam da budem fokusiran sve vreme", rekao je Novak posle plasmana u finale u Dubaiju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ocenio je danas da mu nije bilo lako da savlada Argentinca Huana Martina del Potra u polufinalu Dubaija.

"Del Potro ima moćan servis i forhend sa osnovne linije kojim može da uradi šta želi. Morao sam da budem fokusiran sve vreme", rekao je Đoković.

Prvi reket Srbije je priznao da je loše odigrao u delu igre u kojem je propustio prvu meč loptu na servis protvnika.

"Odigrao sam loše kada je trebalo da završim meč, ali je i on odličan igrač, tako da je do kraja bilo neizvesno", rekao je Đoković, koji je tokom meča diktirao igru sa osnovne linije, koristio svaku kraću loptu i pronalazio uglove koje Del Potro nije mogao da stigne.

Pošto je završio formalne obaveze sa medijima, Đokoviće je na društvenim mrežama, prokomentarisao konferenciju za medije.

"Večeras su me pitali da im ispričam šta mi se dešava u glavi kada treba da odserviram za meč, jer mi se desilo par puta da nisam uspeo da završim meč svojim servisom ovde u Dubaiju. Ništa strašno, nekada nam ne polazi baš sve za rukom kada želimo, ali najbitnije je da verujemo da možemo i nastavimo da dajemo sve od sebe. Doduše, nadam se da sutra neću imati ovakav propust ukoliko dođem u situaciju da serviram za meč :) Radim na tome! :) Hvala na podršci, srećan sam sto sam ponovo u finalu!#, napisao je Novak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track