Đoković u Pioniru navijao za Zvezdu

Zvezdaš

Đoković u Pioniru navijao za Zvezdu

Košarka -
Među navijačima bila i olimpijska vicešampionka Ivana Maksimović

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji se trenutno nalazi u Beogradu, i srpska streljačka reprezentativka Ivana Maksimović, specijalni su gosti košarkaške utakmice petog kola ABA lige u kojoj su se večeras sastali Crvena zvezda Beograd i Igokea iz Aleksandrovca (75:76).

Đoković, inače veliki navijač Crvene zvezde za koju je u akciji "Bitka za bebe" igrao i fudbal, pozdravljen je ovacijama u dvorani "Pionir". U znak sećanja na ovaj meč, drugi teniser sveta, dobio je dres Crvene zvezde iz ruku kapitena beogradskog tima Igora Rakočevića.

Đoković je tokom prvog poluvremena nosio dres Crvene zvezde, da bi ga kasnije skinuo i nije doneo sreću izabranicima trenera Vlade Vukoičića, koji posle pet kola imaju četiri poraza.

Jedan od najboljih svetskih tenisera prisustvovao je u četvrtak u rodnom mestu svojih predaka - Jasenovom polju kod Nikšića - osveštanju hrama svetog Arhangela Mihajla i obećao da će naučiti da svira gusle.

Ivana Makismović, osvajačica stote olimpijske medalje u istoriji našeg sporta sedi u parteru, odmah do terena, a poznato je da je od malena pristalica Crvene zvezde. I ona je od Rakočevića, dobila dres kluba za koji navija.

Ivana Maksimović
Ivana Maksimović

http://www.youtube.com/watch?v=S99FlM_54kg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track