Đoković: Trava ima isti ukus

Ništa se nije promenilo

Đoković: Trava ima isti ukus

Tenis -
Trava i dalje ima odličan ukus. Bolje da pitate momke iz mog tima, njima je ovo bio prvi put da probaju travu, našalio se Novak

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, objasnio je da trava na Vimbldonu, koju je probao pre nekoliko dana, kada je stigao u London, ima isti ukus, kao i prošle godine, kada ju je po osvajanju Vimbldona, prvi put probao.

"Probao sam je prošle godine, već imam iskustva. Trava i dalje ima odličan ukus. Bolje da pitate momke iz mog tima, njima je ovo bio prvi put da probaju travu" našalio se Novak u razgovoru sa britanskim medijima.

Srpski as se prisetio momenta kada je osvojio trofej, koji je senjao kao dečak, dok je učio prve teniske korake.

"U tom momentu kroz glavu su mi prošle mnoge stvari kroz koje sam prošao. Srećan sam što su tada uz mene bili bliski ljudi, porodica, prijatelji, devojka, što sam sa njima mogao da podelim uspeh" rekao je Novak.

Đoković je dodao da je srećan što je ponovo u Londonu.

"Sjajno je vratiti se na Vimbldon. Treći gren slem sezone je najprestižniji, najcenjeniji turnir. Prošle godine sam na ovom takmičenju ostvario dečačke snove. Najlepša sećanja me vežu za 2011. godinu. Odlično se osećam što sam ponovo na terenima "Old Ingland kluba".

Novak ne veruje da će imati problema sa prilagođavanjem na travu.

"Naravno, sve zavisi od igrača do igrača. Međutim, upravo uz tog razloga dolazimo desetak dana ranije, da bismo se navikli na teren" kazao je prvi teniser sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track