Đoković: Volim i ja vas
Foto: REUTERS

Treći u nizu

Đoković: Volim i ja vas

Tenis -
U trenutku kada se obraćao prisutnima, grupa srpskih navijača počela je da skandira "Nole mi te volimo", na šta je Đoković kroz osmeh odgovorio "Volim i ja vas".

MELBURN - Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle odbrane titule na Otvorenom prvenstvu Australije da je srećan što je na svom omiljenom gren slem turniru po četvrti put osvojio trofej.

"Radostan sam i osećam veliko zadovoljstvo što sam na svom omiljenom gren slem turniru opet podigao trofej", rekao je Đoković na ceremoniji dodele pehara pobednika Australijan opena, posle pobede u finalu nad Britancem Endijem Marejem sa 3:1 u setovima.

Đoković je u Melburnu osvojio treću uzastopnu, a ukupno četvrtu titulu na prvom gren slem turniru u sezoni.

"Endi i ja smo igrali toliko uzbudljivih mečeva u poslednje dve nedelje i međusobno poslednjih godina. Danas nije imao sreće. Čestitam Endiju i njegovom timu za sjajne dve nedelje", kazao je najbolji teniser sveta.

Velika grupa srpskih navijača prekinula je u jednom trenutku Novaka dok se obraćao prisutnima povicima "Nole, mi te volimo", na šta je srpski teniser kroz osmeh odgovorio "Volim i ja vas".

Marej je rekao da je Đokovićev rekord na gren slem turniru u Australiji neverovatan.

"Želeo bih da čestitam Novaku, njegov rekord ovde je neverovatan, svaka mu čast, malo ljudi može da uspe tako nešto. Zasluženo je šampion Otvorenog prvenstva Australije", rekao je Marej.

http://www.youtube.com/watch?v=yz2UxcTSdZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track