DOKTORI: Svakodnevno dobijamo bračne ponude!
Foto: X Factor Luka Pilipovic

X Factor

DOKTORI: Svakodnevno dobijamo bračne ponude!

Pop kultura -
Dešava se da obožavateljke trče za nama, prelaze ulicu na crveno kako bi nas sustigle, ali uvek smo tu da im pružimo pažnju, rekli su raspoloženi momci

Ekipa iz benda „Doktori“ u potpunosti uživa u slavi koju su doživeli zahvaljujući X faktoru. "Na društvenim mrežama dobijamo svakakve ponude, ali je najviše bračnih", rekao je jedan od „doktora“ Predrag Antić.

Među „Doktorima“ vlada velika trema pred finalni nastup u Kombank areni, ali oni svakodnevno vredno pripremaju svoj nastup. "Odavno smo počeli sa aktivnim svakodnevnim probama. Uvežbavamo tri pesme za superfinale i zasad nam dobro ide", rekao je Armin Malikić.

I njegove kolege se slažu i dodaju: "Planiramo da napravimo senzaciju u Areni. Očekujemo da se dobro provedemo, ali hoćemo da naš nastup bude na svetskom nivou i koreografski - otkriva Armin, dodajući da s pravom veruje da mogu da ostvare pobedu. Inače, tu su se na licu mesta i malo raspevavali, čisto da pokažu kako se spremaju za finale. "To raspevavanje je najzanimljivije jer pevamo sve pesme, pa čak i strane u narodnjačkom stilu", kroz smeh i uz pevanje priča Nikola.(Blic)

http://www.youtube.com/watch?v=Ub2-trPIj0o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track