DOLIJALI: Bugari lažnim karticama poharali račune Nišlija!

Pokušali BMW da pobegnu iz Srbije

DOLIJALI: Bugari lažnim karticama poharali račune Nišlija!

Crna Hronika -
Osumnjičena četvorka je sa dva bankomata u Nišu podizala novac falsifikovanim karticama i PIN kodovima koje su u prethodnom periodu skenirali, a pretresom kod njih pronađeno je 247.000 dinara

NIŠ - Niška policija uhapsila je četvoricu državljana Bugarske zbog sumnje da su falsifikovanim platnim karticama sa računa Nišlija skinuli veću količinu novca.

Lisice su stavljene na ruke I. D. D. (33), A. D. A. (29), Z. C. P. (34) i D. V. V. (27) zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Kako stoji u policijskom saopštenju, ova četvorka je sa dva bankomata u Nišu podizala novac falsifikovanim karticama i PIN kodovima koje su u prethodnom periodu skenirali.

Brzom interevncijom policije, četvorica mladića sprečeni su da automobilom marke “bmw” napuste Srbiju. Tada je u vozilu pronađeno 247.000 dinara, kao i 22 blanko platne kartice, od kojih je korišćeno njih 9.

Osumnjičenima je određena mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo.

( Južne vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track