DOLIJALI PREVARANTI: Žrtvama umesto ajfona uvaljivali kamenje!

Sami isporučivali lažnu robu

DOLIJALI PREVARANTI: Žrtvama umesto ajfona uvaljivali kamenje!

Crna Hronika -
Osumnjičeni su preko oglasa prodavali ajfone po povoljnim cenama, predstavljajući se da žive u unutrašnjosti i da robu šalju poštom. Potom su falsifikovali dostavnice iz pošte, nalazili kutije mobilnih i putem oglasa dolazili do kupca

BEOGRAD - Pripadnici policijske stanice Voždovac uhapsili su Maju Nikolić (31) i Dobricu Todorovića (21), koji su sumnjiče da su varali Beograđane navodno im prodajući skupocene mobilne telefone, dok su prevareni kupci u kutijama zapravo dobijali kamenje.

Njih dvoje su davali oglase da prodaju telefone “ajfon” i “galaksi” po povoljnim cenama, predstavljajući se da žive u unutrašnjosti i da robu šalju poštom. Potom su falsifikovali dostavnice iz pošte, nalazili kutije mobilnih i putem oglasa dolazili do kupca.

Kada bi ugovorili isporuku, pojavljivali bi se na adresi kupca i predstavljali se kao kuriri uz objašnjenje “nemam ja vremena, imam pun kombi da isporučim, potpišite dostavnicu i platite, ja sam samo kurir i izvolite robu, pa je otvarajte posle i žalite se prodavcu ako nešto nije u redu”.

Prevareni kupci potom bi raspakovali kutiju i u njoj pronašli običan kamen umesto luksuznog telefona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track