DONIRALI JOJ ZA ISPUNJENJE SNA: Otac ukrao novac od bolesne ćerke koja umire!
Foto: Printcsreen Yt

Bezosećajno

DONIRALI JOJ ZA ISPUNJENJE SNA: Otac ukrao novac od bolesne ćerke koja umire!

Planeta -
Otac je stalno dovodio ćerku na sastanke udruženja bajkera, uz izgovor da je majka bolesna. Oni naravno ništa nisu proveravali i svako od njih je mesecima izdvajao dok nisu sakupili sumu od 3.500 dolara

Otac devojčice Ašanti Eliot (11) pati od progerije, bolesti koja izaziva prerano starenje, odnosno već izgleda kao da ima 80 godina.

Ona je od britanskog udruženja bajkera dobila 3.500 dolara kako bi mogla da ode na njeno putovanje iz snova, u Ameriku, gde je trebalo da pliva sa delfinima, što joj je životna želja.

Međutim, njen otac Albi Eliot (44) je uzeo taj novac i potrošio u lancu prodavnica Tesko.

"Saznanje da je moj suprug ukrao od nje, ubija me iznutra. Za mene je to isto kao zlostavljanje i slama mi srce to što Ašanti zna da joj je upropastio želju", navodi majka devojčice.

Fibi Smit, majka devojčice
Fibi Smit, majka devojčice

Otac je stalno dovodio ćerku na sastanke udruženja bajkera, uz izgovor da je majka bolesna. Oni naravno ništa nisu proveravali i svako od njih je mesecima izdvajao dok nisu sakupili sumu od 3.500 dolara.

Albi je na taj način u potpunosti sakrio da su te pare legle, iako je čak ogranizovana i ceremonija na kojoj je ćerki uručen ček.

Svi u sudnici su bili šokirani ovim bezosećajnim činom oca i osuđen je na tri godine zatvora. Oboleli od progerije obično žive do 20-ih godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track