Doris Bizetić: Više sile sudbine i anđeli čuvari zaslužni su za moj uspeh!
Foto: Printscreen

Sigurna u sebe

Doris Bizetić: Više sile sudbine i anđeli čuvari zaslužni su za moj uspeh!

Stars -
Za njen uspeh kaže da su zaslužne više sile, koje su joj pomogle da stvara muziku i upozna supruga, o kojem je maštala i pre nego što ga je upoznala

Doris Bizetić važi za ekscentričnu umetnicu, koja po svaku cenu odbija da svoju originalnost u muzici i imidžu podvrgne pomodarstvu, i napominje da je upravo to tajna njenog velikog uspeha u poslu.

Ćerka muzičara Borisa Bizetića ističe da je poznata od kada zna za sebe i da je u tome što radi jedinstvena.

"Uvek ću biti drugačija, kome se svidi, svidi, kome ne, njihov izbor. Svi imaju tranzistore, diskove i kompijutere i mogu da isključe ako im se ne sviđa", rekla je umetnica i dodala da za nju vlada veliko interesovanje, te da ima mnogo posla.

"Tozovac, Cune, puno narodnjaka na mojim nastupima peva sve reči mojih pesama. Ja sam na početku mislila, ako neko i bude znao moje pesme, da će to biti refreni, ali ne, oni znaju i strofe, ja se svaki put iznenadim! Čujem ljude koji čak pevaju i one efekte, recimo kad mi glas odjekuje", rekla je Doris, koja je, osim u muzici, jedinstvena i po oblačenju.

"Neke stvari imam koje su iz Pariza, Nemačke. Kad sam bila mala kupila sam, pa mi ih je mama čuvala u ormaru dok nisam porasla, i sada mogu da ih nosim", objasnila je ova umetnica za “Ekskluziv”.

Za njen uspeh kaže da su zaslužne više sile, koje su joj pomogle da stvara muziku i upozna supruga, o kojem je maštala i pre nego što ga je upoznala.

"Više sile sudbine i anđeli čuvari, baš verujem u sve to. A za mog muža sam znala da me čeka godinama unazad, da mene čeka moj čovek u inostranstvu, i dok idem napolje ja razmišljam gde je on i šta radi, iako tada ni o ni ja nismo znali jedno za drugo", rekla je Doris, koja sa svojim suprugom ima petogodišnju devojčicu Anabelu.

http://www.youtube.com/watch?v=jTgaUmX9vFc

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track