Došao nam Crni Petak!
Foto: Pr Slika

PR tekst

Došao nam Crni Petak!

Stars -
Radi se o danu koji možda može biti izuzetno dobar, čak i odličan po vas, posebno ako planirate šoping pred praznike. Veliki popusti obeležiće ovaj dan i omogućiti vam da poznate brendove kao što su Dormeo, Delimano, Top Shop i slični kupujete po izuzetno niskim cenama

Da li znate da je danas tzv. Crni petak… Uprkos poznatom narodnom izrazu „Doći će i tebi Crni petak“ ovaj dan, međutim, neće biti loš po stanovništvo Srbije, naprotiv!

Kako saznajemo, radi se o danu koji možda može biti izuzetno dobar, čak i odličan po vas, posebno ako planirate šoping pred praznike. Veliki popusti obeležiće ovaj dan i omogućiti vam da poznate brendove kao što su Dormeo, Delimano, Top Shop i slični kupujete po izuzetno niskim cenama.

Kao i većina stvari vezanih za kupovinu – i ova tradicija nam stiže iz Sjedinjenih Američkih Država, a započeta je još 60-ih godina. Dan poznat kao Crni petak je dan kada se širom Amerike kupuje sve „od igle do lokomotive“. Svaki petak posle praznika - Dana zahvalnosti - je zapravo uvod u novogodišnju i božićnu kupovinu u SAD i dan kada su gotovo svi artikli izloženi sa najboljim popustima. Zato se stvaraju neverovatne gužve u saobraćaju i u tržnim centrima, pa otud i naziv „Crni“ petak.

Kako kaže neimenovani izvor, u Srbiji ćemo, poučeni lošim iskustvom Amerikanaca, ovo izvesti pametnije i izbeći katastrofalne gužve, pa premijeru Crnog petka napraviti na internetu. Zato danas 29. Novembra – posetite sajt www.crnipetak.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track